Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ya arkadaşlar Frozen Throne'u Direct ip şeklinde nasıl oynuyabiliriz? Oyunun içinde böyle bir seçenek yok Şimdi siz battlenet falan diceksiniz öle olmadan çalışmasını sağlayan bir program war onu biliyormusunuz. Gate bilmemne bişiii[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 al oyunu oyna battlenette daha ne istiosun ya...illa olmaz diosan battlelan die bi program olması lazım..googleda arat..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 iki kere attım yalnışlıkla[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? [Bu mesaj Gilean tarafından 19 Mayıs 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ben arkadasla ethernet kurdum oynayamıyorum adamla anlamadım nasıl yapcam onu bıde proglammı yuklıcen lan dan oynamaya[signature][hline]ÇAKIR ÖLMEDİ KALBİMİZDE YASIYO...BU ARADA SAMPIYON FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 programın ismi lancraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 nasıl yanı o program olmadan oynanmıyomu bı tek odegıl bı tek cs oynayabıldık su ana kadar real war diye bi oyun var kımse oynamaz amerıka ırak savası oda oynanmıyo anlarındamı lan programı var[signature][hline]ÇAKIR ÖLMEDİ KALBİMİZDE YASIYO...BU ARADA SAMPIYON FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bu program sadece warcraft için , öbür oyunlar için var mı yok mu bilmiyorum mesela real war için kesin yoktur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 neden kı oda oynanmıyo delı olcam ya bı cs oynuyoruz bıktım artık oynamaktan ama yınede sagol[signature][hline]ÇAKIR ÖLMEDİ KALBİMİZDE YASIYO...BU ARADA SAMPIYON FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: arcane, 21 Mayıs 2004 04:18 tarihinde demiş ki: programın ismi lancraft http://warcraft.bonusweb.cz/downloads/patche/lancraft_101b.zip[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar