DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 armory Characterin nicki:Firstwolf Characterin realmı:Jaedenar Account bilgileri: *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: H ( ilk sahibi guildten arkadaşım ) *Kimlik verilicekmi:H *Characterin extra özellikleri notlar: karakter şuanda tank gearlı ( t7ler ve diğer epicler), yaklaşık 35k hp si var buffsız , dodge defence herşeyi yerli yerinde, çok rahat şekilde nax 25 ve diğer instanceleri tanklar. Ayrıca bunun yanında moonkin ve resto gearı vardır, bunlarda t7-7.5 ve karışık epicler , durumu son derece iyidir. ( armory de balance veya feral itemler olabilir duel specten dolayı ) :) istediğiniz her specte rahatlıkla raidlere katılabilirsiniz. ayrıca epic fly form ve epic uçan mount vardır ( bronze drake ) meslekleri mining - 450 ve jc - 3450dir. sürüyle gem kesilebilir. ayrıca çantada 50tane mavi gem bulunmaktadır, 100e yakında yeşil gem . tam olarak hazır bir char alıcaksınız. buarada account yeni açılmıştır , 29gün oynama süresi vardır ve karakterler transfere açıktır. Sırası ile istediğim classlar: -Rogue -Mage -Hunter ( durumu çok iyi olursa ) istediğim accounta fly epic mountta bulunsun , gearı çok abartı olmasada iyi olsun. yakın geardakiler tercihimdir. Ek olarak notlar: Bu accountu yeni almıştım ama druid bana göre diil oynamasına alışamadım pve zevkli fkat pvp yi beceremediğim için takas etmeyi düşünüyorum , tüm bilgiler elimde mevcuttur , aynı şekilde bi acc istiyorum kolay gelsin. msn-mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar