senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 daha demin bitirdim filmi. Aksiyon sahneleri yine nefes kesici, muay thai'den çok daha o yörenin kılıçla olan dövüş sanatina (adını unuttum şimdi) ağırlık verilmiş bu filmde. Yalnız dövüş sahneleri dışında inanılmaz başarısız bir film, yarım yamalak ilerliyen bir hikaye, başarısız bir kurgu kötü prodüksiyon. İlkinin havasını, atmosferini bulamadım bu filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ilk filmde bişey bulabilmiş miydin cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ikincisiyle kıyaslarsak evet :) ilki en azından hikayeyi takip ettiriyordu, film biraz daha usturuplu ilerliyordu. Bu filmin yarısında uyudum, kalkınca seyrettim geri kalanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bende seyretme hatasina dustum. sonradan farkettim ki sadece uzakdogu fetisi olan insanlara gore birseymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Tony Jaa nın filmleri hikaye ve kurguları ne kadar kötü ise dövüş sahneleri o kadar iyi oluyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bu cok kotu ama ya. Ben tony jaayi gevura vurur gibi vurdugu icin izlemeyi seviyorum, herifi hayvan gibi tekmeleri dirsekleri icin izliyorum, bu filmde gitmis resmen "Bak yapabiliyorum!" demek icin araya kilic, kung-fu, takewondo ve mma bile karistirmis. ne kadar dovus sanati varsa hepsini yaparim gosterisine girmis, ve olmamis o yuzden de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 demi... ben o kılıç sahnelerini kendimi ne kadar zorlasam da beğenemedim zaten. Bide kılıçlar tarkan filmlerindeki gibi teneke zeytin kutusundan yapıldığından hiç mi hiç zevk alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ong bak 1 daha guzeldi dovus sahnesi bakımından, tai-kick filan. kafaya dirsek istiyoruz kardesim kılıc kalkan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 真・昇龍拳 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar