di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Selam, Yarin misafir gelecek. Oyle bos bos oturmak olmaz. XBOX'ta misafirin eline verip uyuz etmek lazim. Lakin oyunumuz yok. Tavsiye plz. Gamespot falan kanser ediyor beni o yuzden burdan soruyorum. Aslinda GEAR 1 ve 2 mevcut ama ekran ikiye bolundugu icin pek oynayamiyoruz o sekilde. Daha cok Marvel Ultimate Alliance gibi seyler lazim. Ultimate Alliance haricinde oneri istiyorum tabiki =) Suyu cikti onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?37,3948108 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Oha baslik bile ayni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 sf4 al, dertlerinin hepsi cozulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Var da orjinal kollarla beceremiyoruz iste onu Azmo. Komik oluyor sacmaliyoruz, oyle olunca da zevk vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 eet stick alabilirsen ne ala. bence almalisin ama, cidden seviosan dovus oyunu, stickleri de aldiktan sonra bidaha hic bisi oynama geregi duymuyor insan :P virtua tennis oneririm. oldukca iyi bir oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar