soulberry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 hani tele vurduktan sonra parmağı hafifçe değdirip gitara çığlık attırıyoduk ya (burda "ben de yapabiliyorum mesajı veriyorum işte), o tekniğin adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 parmagı tele deydirme tekniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 iyi de ben de bunu diyorum zaten : ) parmağı tele değdirme tekniği diyorum. ama başka bi adı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 tapping mi dicem ama çığlık atmıyor snrım tappingde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 pinch harmonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 çok sağol zack. tamam oydu. isim olarak lazımdı bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ^^ önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar