Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Ya benim elimdeki site çok daha hoş ben kendi bu sitemi paticik'e bağışlamak istiyorum sharky bundan daha güzel görünümlü ve işlevsel..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider...
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 soldat sitesini orc lord ile bana bırakın ya:( bizim hazırda vardı çünki[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 soldat sitesini idareten yaptik, baglanti bilgilerini versin diye. oyle kalmayacak dert etmeyin.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 wastiee sen yorulma bence bizimki çok tatlı ve iyi oldu gerçekten bizimkini koyabiliriz.[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider...
Öne çıkan mesajlar