demode Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ayın 19'unda ingilizce kurs başlayacak.Kayıt olmadan önce sormak istiyorum...Daha önce gideniniz oldumu?İyi öğretiyorlarmı?Speaking için çalışmalar oluyormu?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Walla eğer english language department hocaları giriyorsa bazıları hakkında bilgi verebilirim. Marmaranın ingilizce bölümü iyi sayılır iyi hocaları vardır ama kursları pek bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 valla anladığım kadarıyla yabancı hocalarda var.Yanlız emin olamadığım speaking olayına nasıl yaklaşıyorlar öğretmede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 speakinge oldukça önem vermeleri lazım. yabancı hocalar olduguna göre telafuza falan önem veriyorlardır. Muhtemelen derslerde falan da ingilizce kullanılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 o zaman yarın kayıt yaptırırım hayırlısıyla seviye tespit sınavınada girerim zaten belli bi düzeyde ingilizcem var.Umarım konuşmamı düzeltebilirim ve bazı eksiklerimi tamamlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bundan 8-9 sene önce ortaokul 6 ve 7de gitmiştim. ingilizce altyapımı kesinlikle oraya borçluyum. kayıt yaptırdıktan sonra kur atlama sınavına kesinlikle gir, 2. 3. kurdan falan başlarsan gereksiz yere para ödememiş olursun. zaten 8 kur yada 10 kur olması lazım toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar