demode Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ayın 19'unda ingilizce kurs başlayacak.Kayıt olmadan önce sormak istiyorum...Daha önce gideniniz oldumu?İyi öğretiyorlarmı?Speaking için çalışmalar oluyormu?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Walla eğer english language department hocaları giriyorsa bazıları hakkında bilgi verebilirim. Marmaranın ingilizce bölümü iyi sayılır iyi hocaları vardır ama kursları pek bilmiyorum :(
demode Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 valla anladığım kadarıyla yabancı hocalarda var.Yanlız emin olamadığım speaking olayına nasıl yaklaşıyorlar öğretmede
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 speakinge oldukça önem vermeleri lazım. yabancı hocalar olduguna göre telafuza falan önem veriyorlardır. Muhtemelen derslerde falan da ingilizce kullanılıyordur.
demode Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 o zaman yarın kayıt yaptırırım hayırlısıyla seviye tespit sınavınada girerim zaten belli bi düzeyde ingilizcem var.Umarım konuşmamı düzeltebilirim ve bazı eksiklerimi tamamlayabilirim.
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bundan 8-9 sene önce ortaokul 6 ve 7de gitmiştim. ingilizce altyapımı kesinlikle oraya borçluyum. kayıt yaptırdıktan sonra kur atlama sınavına kesinlikle gir, 2. 3. kurdan falan başlarsan gereksiz yere para ödememiş olursun. zaten 8 kur yada 10 kur olması lazım toplamda.
Öne çıkan mesajlar