Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Merhaba 19 mayıs zımbırtısı antalyada Bi sözüm yok 19 mayısa ama güneşin altında olan bize olacak biz karton kaldırcaz öle 20 30 tane değil 1 tane offf offf deli oldum deliii yarın calısma war[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 19 mayıs için yarın mı çalışıyorsunuz !!?! höh! :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 abi yok yaw tanıyorum icq den ark o makaraya almaya çalışıyor bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 yok lem wallaha Biz kart calısması yapıoz 3 set mi ne war su an 2 setini ogrendik :d[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 izmirde bugun gidildi yazık valla :p çok kötü bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 aha bizi anlayan bşiri cıkyı mauuhahahyayha[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Ne yazışsınız ya.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 abi yana falam elim kayıyo :rock: Rock çıyız dilimizden anlayan yok PEH![hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 oh oh o çalışmalar iyi olur dersler ekilir falan ne için uyduruk bir iki şey kaldırmak için :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 abi koptum ya ıngilizceden 62 aldım pehh böle sacmalık 90 dan assa almamam lazımdı :D[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Bence de! imzanda da da örneğini görebildiğimiz gibi.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 imzayı ölesine attım sepheklik olsun die[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Heeeeeee heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tabi tabi[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 yazilarinda anlasiolio zaten gerek yok imzana[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ehuyheu :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bak yarmayın beni ICQ dakiler bilir ne uyuz ettiğimi adamı mu7ahahahaha[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 19 mayısı hep sevimişimdir her zaman okul tatil olduğu için doğum günümü yani 18 mayısta SÜPER EĞLENİRİM ha birde sabahleyin gösterleri izleyip aa benim için yapıyorlar diye espiri yapmakta çabası çalışın çalışın :-)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 yıl 99 du bende 19 Mayıs çalışmalarındayım amao çalışmalarda neler oldu fenerbahçe alt yapğı tesislerinde çalışıyoruz kapıdan küçücük veletler ana avrat küfür ediyor bizimnkilerde gaza gelip laf atınca çıkışta abileri falan geliyor gerisi malum :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 muhauzhazuhauhzuha koptum[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 "19 mayıs zımbırtısı " başlığının değişmesini istiyorum.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ne demek 19 mayıs zımbırtısı senede bir kutlanan milli bir bayram herif kutlamaya dayanmıyor tobe tıbe ne biçim Türk gencisin [Bu mesaj TheSilver tarafından 25 April 2003 09:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TheSilver tarafından 25 April 2003 09:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Sum41 benim hemşeri ama nası böle bi başlık kullandı anlamadım.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ya offf Kardeşler ilk alana bi bakın derim ilk mesaja bakın Ole hemen cvp yazmayın ![hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 olsun yinede başlık koyarken dikkat edelim.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 TMM EDerim[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar