dogums Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Armory:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostwhisper&n=Uurx armoryde Arms gear mevcuttur..Patchwerkde full raid buffli 3200 dps gördüm arms olarak..Thaddiusda ise 4500 gördüm..fury olarak hiç raide girmedim..head,cloak ve glove enchanti lazim..bunlar yapilirsa 3100 ap olur buffsiz arms için fena bi rakam değil başlangıçta..fury iken Knights of the Ebon blade swordu takiyodum(enchantsiz)..onla birlikte BS ile 4200 ap oluyodu yanlış hatirlamiyosam.. Characterin nicki:Uurx Characterin realmı:Frostwhisper Characterin extra özellikleri notlar: Tanking Gear: 550 defense 27.5k hp 120 hit rating 2500 ap 20 expertise..%28 block,%23 dodge,%18 civari parry..x2 t7(shoulder ve chest..legs bankada kullanmiyorum),Naxx 10-25,OS 10(sorunsuz şekilde tanklandi..os 10 un achievementi yok malesef),Eye of Eternity(10,25 denemelerinde sorunsuz şekilde tankladım fakat öldürmek nasip olmadi) Profession: Alchemy:380 civariyidi..(potion master) Enchanting:237 di yanlış hatırlamıyorsam..yeni almıştım 450 yapmaya vaktim olmadi Mount: %100 ground,%60 flying(çantada CoS timed drake var) Titles:Champion of the Naaru,The Explorer,Jenkins,Champion of the Frozen Wastes için sadece Malygos lazim Reputation: TBC:CE/Shatar/HH/VH/Aldor/SSO/Shatari Skyguard/Ogrila(exalted),Lower City,KoT,Ashtongue Deathsworn,Scale of Sands(Revered) WOTLK:Wyrmrest Accord/Knights of the Ebon Blade(exalted),Argent Crusade(revered),Kirin'tor(Honored di sanırım) Guild:Elder Knights of Azeroth guildindedir..fakat satmadan önce guildden çıkaracağım karakteri alan arkadaş kendi imkanlariyla girmek isterse girebilir..ayrica öteki guildlerede accountu sattiğimi bildireceğim.. Migration:sadece 1 kere migrate edildi..şu anda migrate i açıktır ve herhangi bir sorun yoktur.. Resist Gear:TBC den kalma Fire ve Shadow resist gear mevcuttur bankada(enchantli) ve Sapphiron için 2 parça Frost resist gear vardir) Account bilgileri: accountun ilk ve tek sahibiyim..SQ/SA,e-mail,CD-keyler hepsi mevcuttur.. Alacak olan kişi İzmirde olursa kutulari elden teslim edebilirim..İzmir dışı olupta kutuları isteyen arkadaşlara kargo ücretlerini kendileri ödemek kaydıyla kutulari gönderebilirim..Classic ve WOTLK kutusu mevcuttur..TBC cd key ide içindedir..teslim ederken kimlik fotokopisi vb. bilgilerin hepsini vereceğim Fiyat:200-250 TL olarak düşünüyorum fiyatı Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar