Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter Transferi hakkında sorular


emokhan

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.. Daha önceden almış ve oynamakta olduğum içerisinde 80 lvl priest ve 80 lvl Death Knight olan hesabımdan, yeni almış olduğum ve içerisinde dımdızlak bir lvl 3 warlock olan hesabıma death knight'ı doğrudan aktarıp aktaramayacağımı merak ediyorum. Yeni hesapta 55 lvl bir karakter olmadığı için mantıken death knight ı bu hesaba aktarmam mümkün olmaz diye mantık yürütüyorum. Çözüm olarak eski hesabımdaki priest ı yeni hjesaba aktarsam diye düşünüyorum fakat bu sefer de eski hesapta death knight dışında 55+ bir karakter kalmayacağından bu girişim de anlamsız olur mu diyorum..

Bu durumda nasıl bir çözüm üretilebilir? (oturup herhangi bir hesapta lvl 55+ karakter yapana kadar ıkınmak dışında) Blizz e mail attım ama günlerdir cevap gelmedi.. bu konuda da yapılmış kesin bir açıklamaya da rastlayamadım. var mıdır transfer işleminin bu aydınlatılmamış(aydınlatıldıysa da benim bulamadığım) yönleri hakkında fikri ya da bilgisi olan?

Bu arada, şu an için transfer işlemlerini gerçekleştiremedim, dolayısıyla deneyip görme şansım da olmadı çünkü sanırım iki hesabın "soy isim" kısımlarında ufak bir farklılık var. Önceki hesapta galiba türkçe karaktersiz ve kısaltılmış olarak girmişim soy ismimi, yenisinde ise uzun haliyle girdim. Ayrıca bu konuda da bilgisi olanlar varsa çok aydınlatıcı olur. Blizz. e attığım maile olumlu yanıtın gelerek iki hesabın da bana ait olduğunu kanıtlamam sonucunda hesapların soy isimlerinin eşlenmesi gibi bir seçenek olabilir mi? daha önceden bu sorunu yaşayan var mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soyadda sadece 4 harflik bir fark var, bir mail attım bakalım umarım hallolur yoksa boşa almış olacağız hesabı :)

DK konusunda ise deneyip görmek lazım sanırım kimse 55 lvl bir karakter olmayan bir hesaba dk transfer etmeye calısmamıs, ya da serverdaki tek 55+ karakterini transfer edip dk'ı yalnız bırakan :)...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...