Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Şu güne kadar freecap+yf şle girmekteydim oyuna, ama patch sonrasında freecapli wow açılmıo çift tıklıyorum boş boş bakıo ekranım bana. Yeniden sockscap kurdum onunla giriyorum ama o da sorun yaratmıştı da silmiştim o yüzden yeniden freecap kullanmak istiyorum. Patch sonrası freecapde aynı sorunu yaşayıp çözen var mı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Proxifier kurup bütün dertlerden kurtulabilirsiniz... Proxifier, dertlerinize çözüm... sdaas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 aynı görevi mi görüo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Daha iyisini görüyor. Proxifier'ı açıyorsun bi kere bi daha uğraşmana gerek yok aşağıda duruyor. Sen normal girermiş gibi launcher'a tıklayarak giriyorsun. Üstelik başka programları da ekleyebilirsin. Yine hiç bir ayar yapmadan bunlara da normal girer gibi girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 iyide proxyfire trial versiyonu var. full yokki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 freeware ftw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Şimdi burda crack hede hödö dicem ama yasak yani. Demiyorum o yüzden. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Lol problemim hala devam etmekte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Sockscap kullanıyorum YF hesabı aldığımdan beri ve hiç bir sorun yaşamadım. Bence bir şans ver. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Sorunu hatırladım connecting de takılıp kalıyordu. Tekrarlamaz ise aynen devam edicem zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 niye hala yf falan kullaniyorsunuz ki baglanti gayet iyi? degil mi yoksa :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Todesengel said: Daha iyisini görüyor. Proxifier'ı açıyorsun bi kere bi daha uğraşmana gerek yok aşağıda duruyor. Sen normal girermiş gibi launcher'a tıklayarak giriyorsun. Üstelik başka programları da ekleyebilirsin. Yine hiç bir ayar yapmadan bunlara da normal girer gibi girebilirsin. 200ms vardı senın programı kurduktan sonra 2000ms cıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Darklight1903 said: niye hala yf falan kullaniyorsunuz ki baglanti gayet iyi? degil mi yoksa :F bizim orda bağlantı şöyle bak; 1 mbit bağlantı varken: wow normal, net normal, dl hızı 100kb 4 e çıkarttım, wow unable to connect, net not avaible :D 2 ye indirttim, wow ms değişken 56 - 1650 - 657 - 234 - 2500, net ve download dalgalı :lol: telekomdaki adam "santral kaldırmıo sizin galiba" dedi en son yfsiz bir wow düşünülemez benim için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 tinu said: Todesengel said: Daha iyisini görüyor. Proxifier'ı açıyorsun bi kere bi daha uğraşmana gerek yok aşağıda duruyor. Sen normal girermiş gibi launcher'a tıklayarak giriyorsun. Üstelik başka programları da ekleyebilirsin. Yine hiç bir ayar yapmadan bunlara da normal girer gibi girebilirsin. 200ms vardı senın programı kurduktan sonra 2000ms cıktı :) Vallahi orasını bilemem de 180 ms ile oynuyorum şu an. Wow oynayan bütün arkadaşlarımda bunu kullanıyor kimsede yok bana bu oldu demedi. Ayarları yanlış yaptıysan farklı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar