Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 :) allah allaaah bende f50 yazmisim en basta zaten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 süperspor arabalarda camların elektrikli olmaması doğaldır.nedenini yine buraya yazacam derginin birinde okumuştum bulmaya çalışıyom.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 nedeni agirlik[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ağırlık olabilir evet.yada gereksiz elektrik aksamı oloarak görülebilir.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Razor'a bak beah. 35 yıllık viper sürücüsü :D Ama benzin deposunda girdap oluştuğu doğrudur. Zaten o girdap yüzünden çok yakıo ve performansı öküz gibi olduğu için yolda durmuo. Ben asıl başka bişeyi merak ediorum. Şimdi kendi halinde normal araba kullanan biri viper srt10'a ilk bindiğinde pati çektirmeden kalkış yapabilirmi :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: BOccOB, 26 Mayıs 2004 18:47 tarihinde demiş ki: LGP taktıracaksın o zaman, az yaksın :) LPG tankını arkaya römorkla bağlarız artık şöle 1-2 tonluk :D Dodge Ram Srt-10 var pick-up ta viper motoru var onlar benim daha çok hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Valla param olsa alacam bi L200 Magnum Kasada motosiklet bile taşırım valla :) römorklan uraşmamış olurum hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Bu Dodge Ram ler çok güzel ya ben sewmem pickup ları ama acayip güzel haywansi bişey bizm okulun civarda var bitane görüyorum ara sıra.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 beyler skyline in pick up i var o daha guzel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar