Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bilen var mı? varsa maddeler halinde açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 sanırım Ardeth'i beklemem gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 notlarıma davrandım da unutmuşum neredeyse tamamen, şu şu nedir diye sor sen ben bakıp söylemeye çalışayım sdfs [hr] ortamdaki serbest yüklere bağlı olarak dalganın birinden diğerine geçmesi/yansıması olayıydı temel olarak hatırladığım kadarıyla konunun esprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 eğer emd dediğin elektromanyetik dalga ise ben elektromanyetik dersi almadım üzgünüm, bu yaz ya da seneye alacağım o yüzden çok bilgim yok o konuda. gerçi vaktim olunca bir internetten bakarım. eğitime yolluyorum bu konuyu oraya daha çok insan bakıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 - elektrik alanın E teğetsel bileşenleri iki ortamın sınırı boyunca süreklidir - D alanın normal bileşenleri iki ortamın sınırı boyunca süreklidir. - manyetik alanın H normal bileşenleri iki ortamın sınırı boyunca süreklidir. - B alanın teğetsel bileşeni iki ortamın sınırı boyunca süreklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar