Brigand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Selamlar; Diyelim ki bir dns server ip'si var elimde. Ben buna bir domain için sorgu göndermek istiyorum. Linux / Windows farketmez, bu sorguyu nasıl gönderebilirim acaba? (Yani linux konsolundan kolay yapılıyorsa, veya windows programı varsa?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Buldum teşekkürler bind-utils yükleyince nslookup komutu geliyormuş, host dig komutları filan da varmış hep onlarla uğraşıyodum bind-utils yükleyince nslookup çalıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 windows da nslookup her zaman çalışıyo diye biliyorum. ya da en azından xp pro da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Vista Business x64'te denedim bunda da sorunsuz çalıştı evet Windows'un da varmış nslookupı teşekürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ben de bahse girerim linux da kralı vardır. hatta var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar