Buyse Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=70891331251&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Cümle kurma fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Aramadan konu açma fail'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 fail özel isim değil ayrılmaz ayrıca fail ı olmaz canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Türkçedeki bir eylemi yapan kişi anlamına gelen fail anlamında kullandıysan -ı gelmez tabi. Yok İngilizceki hata, başarısızlık anlamındaki feyıl/feğıl/feıl şeklinde teleffuz edilen fail sözcüğünü kullandıysan da -i gelmez. Ama ben şimdi ayar yediğim için bi köşede emo gibi ağlıyorum o yüzden dikkate alma bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar