ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bilmiyorm bi tek ben ve benim guild arkadaşlarımın mı başına geliyor ama bundan şikayet edeni forumlarda fln da göremedim. burning legionda oynuyorm diğer bütün realmlere girmeme rağmen bi tek bl ye giremiyorm?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 server yoğundur.Aynı sıkıntı şu anda Kazzak tada var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 6 saatir server a girmeye çalışıyorum... allah belanı versin blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 world server down oldu ondan sonra ben de giremedim. gerçi girsem nolcak, bir sürü sorun vardı düzelene kadar pek oynanacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar