Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Undeadler niye HORDE'da?

lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

bu soru günlerdir aklım benim bildiğim horde orc-tauren-trolldan oluşuyor.Tüm dünyaya bir kaos yayan undedler niye horde da gözüküyor?
Wow oyunla(W3) bir bağlantısı olamacak diye korkuyorum...[signature][hline]Kiralık kahraman,
Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür...
!!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!!
Sosyal ağlarda paylaş

undeadların allianceye katılacak hali yok o yüzden :)

bence undeadları bi yere katmaları gerektikleri akıllarına gelince neye uğradıklarını şaşırıp ölesine bişiler sallayıp soktular horde'a :)

diğer bütün horde de şamanistik kültür var mesela, undeadlarda şamanistik mamanistiği bıraktım boğaz kültürü bile yok (böeaağğğ iğrenççç)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi ara patchle yeni bölümler gelcek orda anlaşılcaktı olay bilmiorum w3 ü bayaa bi zamandır takip etmediğim için çıktı mı çıktıysa mantığı anlaşıldı mı bilemiyorum.

ama orcların kabul etmemesi lazım hadi nolar etti taurenler acayip onurlu yaratıklar hayatta kabul etmezler öle
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslarinda dedigi gibi bi tarafa sokmak zorundalardi, alliance'a sokamayacaklari icin horde'a koydular. ilk baslarda banada mantiksiz gelmisti ama...
said:
the Forsaken have entered into an alliance of convenience with the primitive, brutish races of the Horde. Holding no real loyalty for their newfound comrades, the Forsaken have duped them into fighting against their common enemy - the Lich King.

pek bi alakalari yok hala hordela anlicaginiz
yeri geldiginde horde'uda satariz. hehe[signature][hline]says the rhino...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
blizzardın wowla ilgili bölümüne gir orda var townhallda undeadleri seç...
link vermeye üşendim :))[signature][hline]Kiralık kahraman,
Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür...
!!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!!

[Bu mesaj lord_gorthaur tarafından 17 Mayıs 2004 11:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_gorthaur, 17 Mayıs 2004 11:28 tarihinde demiş ki:
blizzardın wowla ilgili bölümüne gir orda var townhallda undeadleri seç...
link vermeye üşendim :))

banami ogretiyosun
said:
blizzard diyor ki;
Having broken free from the tyrannical rule of the Lich King, a renegade group of undead seek to retain their own free will while destroying all those who oppose them. Known as the Forsaken, this group is dedicated to serving their leader, the banshee queen Sylvanas Windrunner. These dark warriors have established a secret stronghold beneath the ruins of Lordaeron's former capital city. Situated deep beneath the cursed Tirisfal Glades, the labyrinthine Undercity is a sprawling bastion of evil. Within its shadowy confines, Sylvanas' royal apothecaries scramble to develop a devastating new plague - one which will not only eradicate their hated Scourge rivals, but the rest of humanity as well. To further their dark aims, the Forsaken have entered into an alliance of convenience with the primitive, brutish races of the Horde. Holding no real loyalty for their newfound comrades, the Forsaken have duped them into fighting against their common enemy - the Lich King. Only time will tell how these disciples of doom will fare in their mission of vengeance.

surda gosterin bana yine insan/elf vesaire olmak istiyolar diye
aksine humanity'i scourge ile birlikte yoketmek istiyo demis
hasta etmeyin adami ya![signature][hline]says the rhino...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...