RipeFlash Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Hoca dün express yourself on to A3 diye bir calişma verdi...Bende o şöyle bir calisma yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 güzel olmş fikir güzelde arka tarftaki yeşillk canlı öndeki mavilik mat olmş o bence uyuşmamş :-/[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 peki bu resimle kendini nasıl express ediyosun, nasıl bi adamım demek istiyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 himm...Bir konuda hicbişi yapamiyorum...dokundugum herseyi yok ediyorum onu aciklamak istedim..zaten mat yerler gectigim yapmaya calistigim yerler yesiller ise yapmayi planladigim seyler boyle giderse onlarda yok olacaklar...Basarisiz oldugum konu benim sirrim zaten ondan belli "bir konu" olarak adlandiriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 oaralarıda öndekiler gibi aynı havaya sokarsan güzel olr bence :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Helal çok güzel duruyo ;)[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar