Othranx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 evet arkadaslar elimde olan doğru düzgün kullanmadığım ab shaper mi satıyorum. şekil olarak birebir buna benziyor. Fiyat olarak pazarlıksız 30 milyon istiyorum, piyasada 45-60m arasında değişiyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bunu kargo ile yollasan 0 fiyatına denk gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 nereden olduğunu yazmadım kusura bakmayın , istanbul içi elden veririm=)haklısın kargo problem olur biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 istanbul kendi başına ülke olmuş hacı istanbulun neresindensin onuda yazsaydın ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 hehe tarabya ama ortada bir yerde bulusulur sorun değil o=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ben alıcam o zaman yarın 30 tl'den cadde'de oturuyorum 1 levente kdr gelebilirim kemozomi @ hotmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 başlığı ab sniper diye okudum, dedim nooluyo 2. el dragunov mu düştü patiye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 haha olsa keşke be=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ekle beni msnden konuşalım detayları ben alcam bu aleti önümüz yaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar