stingbull Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Kredi kartı, PayPal falan kullanarak istediğimiz şarkıyı ya da albümü satın alıp, o an indirebileceğimiz güvenilir siteler var mıdır?Kargoyla kapıma cd gelmesinden bahsetmiyorum.Yurtdışı çünkü hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 7 digital Ghinzu albümünü satın almayı düşünürken bunu görmüştüm. denemedim bilmiyorum o yüzden nasıldır nedir. power fm in vardı ama onda yabancı var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 hahah albüme para vermek oda iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 B-ownz said: hahah albüme para vermek oda iyimiş normal insanlar birşeyler alırken karşılığında ödeme yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 aslında hem internetten alıp hem para ödemek garip gelmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 allmusic.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bunalti.com var buraya da para ödeyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Albümlere para vermek artık garip geliyor...Ama istediğim albümü, şarkıyı para vermeden almam zor gibi.Hiçbiyerde yok.O yüzden sordum var mıdır diye güvenilir siteler.Emeğe sanatçıya saygı işte abicim hem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 burda var bişeyler, beleş hemide. ben ghinzu'nun son albümünü baya zorluklarla satın aldım. asla indirmek istemedim ama başta mecbur kaldım dinlemek için ama sonra kastım ve hiç bilmediğim bi siteden albümü aldım. seviyosam o grubu para verip alırım albümü. helal olsun diyorum üstünede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar