Skaldy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 yeni bi site buldum (bana göre yeni) çok ilginç bir feysbuk çakması forumları felan trolle açık ermeni soykırımı konusunun tartışıldığı yerlerde bazı arkadaşlar ölümcül derecede ne istiyor anlamadım tek dileğim pati halkı silkinip kalkıp trollesin ortalığı sitede http://www.hocam.com hayırlı troller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Arkadaşım kendine gel. Geçende trolle giderken trollenen bizdik. Hatırlayalım atsizlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skaldy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 emoturkey olayını diosan içimizdeki ispiyoncuyu bulmak lazım derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skaldy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ayrıca pati trollcüleri böyle bişeye boyun eycek olsa ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 organize troll lemek, buna öncü olmak vs bu tip şeyler defalarca vurguladığımız üzere yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar