Wylde Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 1 gb lık trafiğe izin veren bir sitem var ben youtube yada başka yerden siteme koyduğum videolar bu trafikten mi yer yoksa youtube danmı yer bu konuda pek bi fikrim yok açıkçası nasıldır bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Youtube'dan olması lazım. Senin hostingine bir şey yüklenmiyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 tabiki . ya aslında tahminen 1 gb trafiğide dolduramam gibi ama sadece bilmek manasında sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Şöyle, şimdi sen videoyu youtuedan kendi sistemini kopyalalmış isen (sistemde dosya olarak varsa ve oradan gönderiliyorsa) senden yer mantıken ama sen youtube'a link vermişsen yada youtube'un video gösteren o uygulamasını çalıştırcak şekilde kod gömmüşsen, youtubedan yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ayni sekilde youtube'dan gosterilen bu video'lari youtube'a giremeyen arkadaslar izleyemez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Birşey daha sorucam . Siteme google ads koymayı düşünüyorumda başvuru yaptım bunun herangi bi ödemesi fln varmı benim yapacağım herhangi bir zaman diliminde . Google da baktımda vergi verme ihtimaliniz olabilir fln diyor tam anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 senin herhangi bir ödemen yok, sonuçta reklam veren değil alansın, google sana para ödeyecek. vergi olayıda kazanç sağlayacapın için kendi ülken kanunlarınca belirtilmiş olan %lik dilimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 peki bu otomatik düşen bişeymi yada ne biliyim gidip bi yeremi ödüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bence relax ol, senin gibi yapanlardan kimsenin o işten para kazandığı da vergi verdiği de yok. reklam ile para kazanacak bir siten olsaydı bunları ayrıntılı bilirdin yani. zaten bu işten harbi para kazananların da vergi verdiğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Adsense şuan için TR'de vergi kesmiyor. Zaten kesen ülkelerdede kazandıgın paradan kesip öyle gönderiyor. Yani hiç bi şekilde borçlu çıkmıyosun istediğiniz gibi kullan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar