Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wordpress ve bandwith

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 gb lık trafiğe izin veren bir sitem var ben youtube yada başka yerden siteme koyduğum videolar bu trafikten mi yer yoksa youtube danmı yer bu konuda pek bi fikrim yok açıkçası nasıldır bu olay.
Mesaj tarihi:
Şöyle,

şimdi sen videoyu youtuedan kendi sistemini kopyalalmış isen (sistemde dosya olarak varsa ve oradan gönderiliyorsa) senden yer mantıken ama sen youtube'a link vermişsen yada youtube'un video gösteren o uygulamasını çalıştırcak şekilde kod gömmüşsen, youtubedan yer
Mesaj tarihi:
Birşey daha sorucam . Siteme google ads koymayı düşünüyorumda başvuru yaptım bunun herangi bi ödemesi fln varmı benim yapacağım herhangi bir zaman diliminde . Google da baktımda vergi verme ihtimaliniz olabilir fln diyor tam anlayamadım
Mesaj tarihi:
senin herhangi bir ödemen yok, sonuçta reklam veren değil alansın, google sana para ödeyecek. vergi olayıda kazanç sağlayacapın için kendi ülken kanunlarınca belirtilmiş olan %lik dilimdir.
Mesaj tarihi:
bence relax ol, senin gibi yapanlardan kimsenin o işten para kazandığı da vergi verdiği de yok. reklam ile para kazanacak bir siten olsaydı bunları ayrıntılı bilirdin yani. zaten bu işten harbi para kazananların da vergi verdiğini sanmam.
Mesaj tarihi:
Adsense şuan için TR'de vergi kesmiyor. Zaten kesen ülkelerdede kazandıgın paradan kesip öyle gönderiyor. Yani hiç bi şekilde borçlu çıkmıyosun istediğiniz gibi kullan ;)
  • Yeni Oluştur...