Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oldschool 60's-70's


lizardking

Öne çıkan mesajlar

müziğin ciddiye alındığı bi dönemdi müzik adamları müziklerine anlamsız nefret duygusunu yada aptallık derecesine varan neşeyi ve mutluluğu katmak yerine bireylerin kendini bulabileceği gerçek İNSAN duygularıyla yazılmış şarkıların yapıldığı bi dönemdi.... müzikte esas olan duyguları en iyi şekilde yansıtmaktır bırakalım aşırı neşeyi ve nefreti .... günümüzde müzik hayatın getirdiklerinden saklanmak için bir araç oldu halbüki müzik bizi gizlemek değil doğru yolu göstermesi için vardır buda 60 lar 70 ler ve 80 lerin başında fazlasıyla mevcut .....[signature][hline]:yapma:
i got the poison i got the remedy!

[Bu mesaj darkwingduck tarafından 26 Mayıs 2004 11:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
darkwingduck, 26 Mayıs 2004 10:58 tarihinde demiş ki:
müziğin ciddiye alındığı bi dönemdi müzik adamları müziklerine anlamsız nefret duygusunu yada aptallık derecesine varan neşeyi ve mutluluğu katmak yerine bireylerin kendini bulabileceği gerçek İNSAN duygularıyla yazılmış şarkıların yapıldığı bi dönemdi....


E bunlar insan duygusu değil mi? Ben hayatımda anlamsız nefret duyan bir balık ya da aptallık derecesinde mutlu bir inek görmedim. Sonuçta bunlar da insan duyguları ve insanları bu duygularını dışarı vurdukları için suçlayamazsın.
Bir de topic'in açılış amacını çıkaramadım ya, neyse...[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

topicin belli bi amacı yok ... bunlarda insan duyguları doğrudur bende hiç neşeli bi inek görmedim :) ....eskilerin rockn roll tarzı hakkındaki görüşler yada 70 ler yaşayacak tarzı bi düşünceden yola çıktım kusuruma bakma.... insan duygularını sadistlik derecesinde yada aptallık derecesinde bi neşeyle pazarlayanlara benim sözüm .... kimseye görüşümü kabul ettirmek gibi bi amacım yok sadece fikrimi yazdım ..... forum cellatlığı yapmanın bi anlamı yok şimdi[signature][hline]:yapma:
i got the poison i got the remedy!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Heayt! Keserim seni de topicini de! :P

Yok yazdıktan sonra düşündüm de, eğer söylemek istediğin MTV gençliğiyse, sonuna kadar katılıyorum. Cılkı çıkmış aşk(!) şarkıları, Britney Spears'lar Christina Aguilera'lar, (bi ara çok fena patlamıştı) boy-girl band'ler gerçekten de insanı delirtiyodu. O konuda haklısın, eskiden sınırlı imkanlarla az-öz şarkılar yapılıyomuş. Eh işte ne diim, zamanla herşey bozuluyo.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...