lizardking Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 müziğin ciddiye alındığı bi dönemdi müzik adamları müziklerine anlamsız nefret duygusunu yada aptallık derecesine varan neşeyi ve mutluluğu katmak yerine bireylerin kendini bulabileceği gerçek İNSAN duygularıyla yazılmış şarkıların yapıldığı bi dönemdi.... müzikte esas olan duyguları en iyi şekilde yansıtmaktır bırakalım aşırı neşeyi ve nefreti .... günümüzde müzik hayatın getirdiklerinden saklanmak için bir araç oldu halbüki müzik bizi gizlemek değil doğru yolu göstermesi için vardır buda 60 lar 70 ler ve 80 lerin başında fazlasıyla mevcut .....[signature][hline]:yapma: i got the poison i got the remedy! [Bu mesaj darkwingduck tarafından 26 Mayıs 2004 11:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 müzik duyguları ifşa etmenin yollarından biri olduğuna göre aşırılık gösteren duyguları anlatmanın nesi kötü ? ben sana söyliyim nesi kötü olduğunu sen sevmiyorsun o yüzden kötü geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 eyvah gene mi yakalandık?!?! :) evet sevmediğimden olabilir ama haklılık payı fazlasıyla var .....[signature][hline]:yapma: i got the poison i got the remedy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: darkwingduck, 26 Mayıs 2004 10:58 tarihinde demiş ki: müziğin ciddiye alındığı bi dönemdi müzik adamları müziklerine anlamsız nefret duygusunu yada aptallık derecesine varan neşeyi ve mutluluğu katmak yerine bireylerin kendini bulabileceği gerçek İNSAN duygularıyla yazılmış şarkıların yapıldığı bi dönemdi.... E bunlar insan duygusu değil mi? Ben hayatımda anlamsız nefret duyan bir balık ya da aptallık derecesinde mutlu bir inek görmedim. Sonuçta bunlar da insan duyguları ve insanları bu duygularını dışarı vurdukları için suçlayamazsın. Bir de topic'in açılış amacını çıkaramadım ya, neyse...[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 topicin belli bi amacı yok ... bunlarda insan duyguları doğrudur bende hiç neşeli bi inek görmedim :) ....eskilerin rockn roll tarzı hakkındaki görüşler yada 70 ler yaşayacak tarzı bi düşünceden yola çıktım kusuruma bakma.... insan duygularını sadistlik derecesinde yada aptallık derecesinde bi neşeyle pazarlayanlara benim sözüm .... kimseye görüşümü kabul ettirmek gibi bi amacım yok sadece fikrimi yazdım ..... forum cellatlığı yapmanın bi anlamı yok şimdi[signature][hline]:yapma: i got the poison i got the remedy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Heayt! Keserim seni de topicini de! :P Yok yazdıktan sonra düşündüm de, eğer söylemek istediğin MTV gençliğiyse, sonuna kadar katılıyorum. Cılkı çıkmış aşk(!) şarkıları, Britney Spears'lar Christina Aguilera'lar, (bi ara çok fena patlamıştı) boy-girl band'ler gerçekten de insanı delirtiyodu. O konuda haklısın, eskiden sınırlı imkanlarla az-öz şarkılar yapılıyomuş. Eh işte ne diim, zamanla herşey bozuluyo.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 yok öyle bişi gençler. eski şarkıların bugüne gelmiş sizin dinliyo olduklarınız zaten iyi oldukları için gelmiş. eskiden de bokötesi çok parça vardı yani.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Ehehehe sen daha iyi bilirsin tabii Horace... Örnek versene bi iki tane, indirip gülelim[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 beach boys indirin mesela.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Beach Boys'a laf yok! Ben severim Beach Boys'u. *Surfing USA'i söyleyerek uzaklaşır*[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 alice cooper rules...tr ye geliomuş zaten kaçırmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar