elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 FF 9 konu başlığını bulamadığım için tekrar bi başlık açtım.FF 9 da en son Black Mage Village'e gittiğimizde yanlış hatırlamıyorsam elimizde bir item oluyordu ve bu itemi gidip odalardan birinde gramofona taktığımız da müzik bir anda değişiyordu.Ve yine yanlış hatırlamıyorsam bu şarkı ff3'de de varmış.FF 9'u herşeyiyle oynayanlar eminim bunu da yapmışlardır.Eğer yapan biri varsa bu şarkının adını bana söylebilirse süper olur,ya da yollayabilirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Arkadaşım malesef sadece beyaz bişi görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Şimdi gördüm tamam.Yok abi bu değil bu oyunun son müziği zaten.Benim dediğim şarkı biraz hidden bişi,sözleri fln da yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar