Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012'de dünyanin sonu gelio siz hala savasiyonuz

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

2012 de kıyamet diyenlere kopuyorum kıyamet olsaydı amerika bir şeyler yapardı diyenlere daha çok kopuyorum independence day yapsınlar olmazsa o gezegenle birlikte uzaylılar da geliyomuş Amerika bir şey yapar yer yerinden oynar ne demek ya niye oynasın ki millet saklar saklamalı da böyle bir şey o zaman[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

aha 2012mi merak etmeyin kimse 2012i göremicek.3. dünya savaşı bi başlasın birbirimizi yok etçez ondan sonra marduk geçerse ekime geçmezse m.kime.Ne komik olur yaw gezegen hırs yapıyo tarumar etçem sizi diye dünyaya geliyo adam yok.Dumur olurdu valla[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

oyle bisey olsa amerika ne yapacak rusya ne yapacak ab ne yapacak bunlari birak dunyanin tum ulkeleri toplansa ne yapacak ?

anca simdi yaptiklari gibi uzay istasyonu hebele kasarlar felaket olunca birkac elit zengin zuppe kurtulsun diye ki felaket sonrasi bu pezovenkler tekrar dunyaya inip de rahatlarina devam etsinler diye.

ama gorunen o ki oyle bile olup da oyle yapacakl olsalar dahi bir halt yapabilecekleri yok, her ay ayri bir sorun cikiyor uzay arastirmalarinda 10 elden bir uzay istasyonunu beceremediler.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

ben inanmıyorum öle 2012 de kıyamet fln kopcagına.bazı savaşlar vs cıkabilirde yani yok guneş vs vs saçma gelio.kıyametin ne zaman kopcagını kimse bilemez yani.kıyametinde o kadar erken kopcaını sanmam.en az 3000 diyorum ben :).herkes bişi dio bizde diyelim[signature][hline]

[Bu mesaj Diablo tarafından 22 Mayıs 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu olayın tek manyıklı yanıtı heralde bu konu ile ilgili olan kitabın satışını arttırmaktır... gerisi kolpa[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

Allah'ın işi belli olmaz bu gecede kopabilir kıyamet yarında 2012'dede 5000 dede Allah'ın işine karışmamak lazım...[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

Okumadım bütün mesajlarıda, bikaç kişi rivayet yalan gibisinden şeyler söylemiş. Bende tam bilmiyorum ama bi aralar araştırmıştım ve güneş sistemi ve tesadüfen güneş sistemi içinde dünya marduk un yörüngesinin üstünde mi bilmemnakadar yanında mı ne.. Bi kaç bin yılda bi yaklaşıyo bu şekilde.[signature][hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin

[Bu mesaj hella tarafından 23 Mayıs 2004 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...