Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nero bazı dosyalarımı göremiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nero elimdeki bazı dosyaları göremiyor ve cd ye ekleyemiyor... bunu nasıl atlatacağım? ben görüyorum açıyorum dosyayı o diyor ki "yok böyle bir dosya, bukunamadı, bik bik"

bir yardım lütfen[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
Dosya ismi uzun yada türkçe karakter mi içeriyor? Bazen nero bu tarz dosyalarda sorun çıkarıyor.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
yok olmuyor öle de şimdi denedim
"File xx not found!"
diyor[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
aynı şey bndede oluo bi yardım harbiden[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
Hmm
teori 1
daha önceden image olarak save almışsındır (30 kb yı bulur) bütün destination ları tek tek kaydeder ve yazmak istediğinde onların yerlerine bakar , eğer yoklarsa seni uyarır
teori 2
nero gizli dosyaları vs vs göremiyor
teori 3
nero demo olduğu için zamanı geçmiş veya demo versionu kırmak için crack vs vs kullanmışsın ve program bozulmuş.

Soru : Audio cd yazmaya çalışırkende bunları yapıyormu ? yoksa hiç bir cd yazamıyormusun ? Data mode da dosya koyduğn zaman tık yok mu ?

çözüm : Yeniden yüklemeyi dene
hatta yüklerken saçmalamasın reg keyleride kaldır

tavsiye : ayar menüsüne gir bakalım bir buffer ayarlarıyla birisi oynamışmı[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
  • Yeni Oluştur...