BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Nero elimdeki bazı dosyaları göremiyor ve cd ye ekleyemiyor... bunu nasıl atlatacağım? ben görüyorum açıyorum dosyayı o diyor ki "yok böyle bir dosya, bukunamadı, bik bik" bir yardım lütfen[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Dosya ismi uzun yada türkçe karakter mi içeriyor? Bazen nero bu tarz dosyalarda sorun çıkarıyor.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 yok olmuyor öle de şimdi denedim "File xx not found!" diyor[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 aynı şey bndede oluo bi yardım harbiden[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 versionu filan ne ayriyetten data cd mi ? yane data cd de hepsini görmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Hmm teori 1 daha önceden image olarak save almışsındır (30 kb yı bulur) bütün destination ları tek tek kaydeder ve yazmak istediğinde onların yerlerine bakar , eğer yoklarsa seni uyarır teori 2 nero gizli dosyaları vs vs göremiyor teori 3 nero demo olduğu için zamanı geçmiş veya demo versionu kırmak için crack vs vs kullanmışsın ve program bozulmuş. Soru : Audio cd yazmaya çalışırkende bunları yapıyormu ? yoksa hiç bir cd yazamıyormusun ? Data mode da dosya koyduğn zaman tık yok mu ? çözüm : Yeniden yüklemeyi dene hatta yüklerken saçmalamasın reg keyleride kaldır tavsiye : ayar menüsüne gir bakalım bir buffer ayarlarıyla birisi oynamışmı[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar