BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Nero elimdeki bazı dosyaları göremiyor ve cd ye ekleyemiyor... bunu nasıl atlatacağım? ben görüyorum açıyorum dosyayı o diyor ki "yok böyle bir dosya, bukunamadı, bik bik" bir yardım lütfen[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Dosya ismi uzun yada türkçe karakter mi içeriyor? Bazen nero bu tarz dosyalarda sorun çıkarıyor.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 yok olmuyor öle de şimdi denedim "File xx not found!" diyor[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 aynı şey bndede oluo bi yardım harbiden[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 versionu filan ne ayriyetten data cd mi ? yane data cd de hepsini görmesi lazım
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Hmm teori 1 daha önceden image olarak save almışsındır (30 kb yı bulur) bütün destination ları tek tek kaydeder ve yazmak istediğinde onların yerlerine bakar , eğer yoklarsa seni uyarır teori 2 nero gizli dosyaları vs vs göremiyor teori 3 nero demo olduğu için zamanı geçmiş veya demo versionu kırmak için crack vs vs kullanmışsın ve program bozulmuş. Soru : Audio cd yazmaya çalışırkende bunları yapıyormu ? yoksa hiç bir cd yazamıyormusun ? Data mode da dosya koyduğn zaman tık yok mu ? çözüm : Yeniden yüklemeyi dene hatta yüklerken saçmalamasın reg keyleride kaldır tavsiye : ayar menüsüne gir bakalım bir buffer ayarlarıyla birisi oynamışmı[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum
Öne çıkan mesajlar