Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avea

Böjeek

Öne çıkan mesajlar

http://img177.imageshack.us/img177/5092/adszp.jpg

Hayır anlamadığım nokta bu telsiz ruhsatname nedir?
bileniniz varmıdır? gerçi ordaki hiç bişeyi anlamadımda.
aveayı aradım 45 dakika bekledikten sonra çıktı biri en yakındaki avea şubesine gidip ögrenebilirsiniz dedi.
çalışıyorum böyle bi vaktimde yok.

kampanyalı olduğu için kampanya dışı kimseyide aramadım bu ay çok eminim. mesaj filan da atmadım kimseye. kimseden de bana mesaj gelmedi bu hattan. sadece aynı tarife ile konuşmuşluğum var.

hayır nasıl bir geçirme yöntemidir bu. hattı aylık 17 18 tl masraflı diye satıpta 30 tlye yükseltmek normalmi itiraz edebilme hakkım var mıdır.
hiçte geçiktirmedim hatta gününden 10 gün önce ödedim hep.
geçikme faizi bile koymuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Avea = Problem
+ Kalitesiz ses + İstanbul'un göbeğinde çekmeyen telefon + Sorunlu müşteri hizmetleri + Soygun + ...vs

Türkcell pahalı geyiklerini destekleyenler 1-2 ay Avea kullansın bakalım en mantıklı operatör kim sorusuna ne cevap verecekler. (2 senelik Avea kullanıcısıy-dım)
Sosyal ağlarda paylaş

avea kullanıcısıyım,öğrenciyim, aveanın 5000 mesajını hiç bişeye değişmem.Turkcell kullandım 2 yıl boyunca(mobil öğrenciden önceki dönem) hiç o kadar kontör parası verdiğimi hatırlamıyorum açıkçası.
karşımdakini yanımdaymışçasına duymak zorunda değilim,bikaç kuruş az verip azcık cızırdayabilirim benim için problem olmaz :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...