Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 http://img177.imageshack.us/img177/5092/adszp.jpg Hayır anlamadığım nokta bu telsiz ruhsatname nedir? bileniniz varmıdır? gerçi ordaki hiç bişeyi anlamadımda. aveayı aradım 45 dakika bekledikten sonra çıktı biri en yakındaki avea şubesine gidip ögrenebilirsiniz dedi. çalışıyorum böyle bi vaktimde yok. kampanyalı olduğu için kampanya dışı kimseyide aramadım bu ay çok eminim. mesaj filan da atmadım kimseye. kimseden de bana mesaj gelmedi bu hattan. sadece aynı tarife ile konuşmuşluğum var. hayır nasıl bir geçirme yöntemidir bu. hattı aylık 17 18 tl masraflı diye satıpta 30 tlye yükseltmek normalmi itiraz edebilme hakkım var mıdır. hiçte geçiktirmedim hatta gününden 10 gün önce ödedim hep. geçikme faizi bile koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 şimdi tahminim, zamanında çıkan bi yasadan öttrrü (kimden öttrü) devlet baba telsizlere ruhsat ve kullanım ücreti diye ücretler koymuş. şebekelerin baz istasyonu-telefon bağlantısı da bu yasada kapsandığı içün aynı ücret alınmakta olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yok öyle bişi ya da kendi ödemeleri gereken bir vergiyi müşteriye kitliyorlar. yasal bişi olsa bu turkcell faturalarında da olurdu. sonuna kadar itiraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hani konuşmak için baz istasyonunu kullanıyoruz ya, telsiz ücreti o olabilir bence. bide ben en çok kredi kartı kestrelerini seviyorum bu konuda. hiç bişey anlaşılmıyo. bi ton acaip acaip paralar alıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bakalım bugün erken cıkıp itiraz edicem. olmadı genel müdürlüklerine dilekçe yazıcam. her ay böyle 2 katı para ödüyoruz. madem bu kadar alıcaklar adam gibi cıkıp söylesinler. kendimi enayi gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Daha yeni 204TL lik fatura geldi Tcellden, ki Turkcellilerle bedavaya konuşuyorum. Çözemedim dalgayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Faturali hatta gecmek o yuzden pek iyi degil ya,bi yerden opuyorlar mutlaka . Avea bu konuda master degree sahibidir , kontorluyken bile 300-400 kontorumu 2 gun icinde eritmesiyle meshurdur , sikayet edince de gayet piskin cevaplar verirler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 biz ev telefonlarımızın faturalarında TRT vergisi diye birşey ödüyor ve TRT hala reklam alıyorsa buda çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Avea'nın bas-konuş özelliği o. Bas konuş sayesinde telsiz olarak kullanabiliyorsun. attım doru mu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 doğru olabilirde. bas konuşu kullanmıyorum ne alaka. telefon bile eski öyle bi özelliği yok. sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Tamam işte ordan vergi giriyor.GSM almıyor o parayı Unakıtan amcamın oğlu alıyor. gemiler nasıl alındı zannediyorsun? Sonuçta telefon modeline göre gelmiyor ki fatura.Turkcell de de var bende hiç merak etmemiştim biliçsiz tüketiciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Kullandığımız cep telefonları telsiz (kablosuz haberleşme aracı :)) sayılıyor ve onun vergisi bu. Daha neler var böyle. SSK primlerinin içinde bir ara analık vergisi mi, analık payımı ne vardı muhasebecim bile bilmiyorum demişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Avea'yı her türlü severim abi. Sıfır kontörün olsa dahi mesaj atabilme özgürlüğü içerisinde. Bug'lı falan ama iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Avea = Problem + Kalitesiz ses + İstanbul'un göbeğinde çekmeyen telefon + Sorunlu müşteri hizmetleri + Soygun + ...vs Türkcell pahalı geyiklerini destekleyenler 1-2 ay Avea kullansın bakalım en mantıklı operatör kim sorusuna ne cevap verecekler. (2 senelik Avea kullanıcısıy-dım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 avea kullanıcısıyım,öğrenciyim, aveanın 5000 mesajını hiç bişeye değişmem.Turkcell kullandım 2 yıl boyunca(mobil öğrenciden önceki dönem) hiç o kadar kontör parası verdiğimi hatırlamıyorum açıkçası. karşımdakini yanımdaymışçasına duymak zorunda değilim,bikaç kuruş az verip azcık cızırdayabilirim benim için problem olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 öle bişe banada geldi 1+1 2 ytl adamların elindeyiz yapacak birşey yok. konuş doya doya bu avea dan vodafone turkcell dakikası neredeyse 1 ytl olduğunu biliyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Hayır, o pakete göre. Her pakette farklı tarife alıyorsun, her tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar