Gaap Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Gene ben uplayayım. Güzel bölümdü. Gelecek 1-2 bölümünde çok güzel oalcağını dair sinyaller aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben biriktiriyorum, oturup izliyemedim bi, izleyip şöle bi kökten dağılıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 10 spoiler Bölüm mükemmeldi ya. Hoş azıcık jaime ve jun un yakınlaşmasınıbekliyordum arashi tersleyicne ama olsun. çok güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 11 Off off off. süper bölümdü. hatta mükemmel bi bölümdü. ama yasaka yeter artık anla şu jun un kız oldugunu. birgün ya seni yada senaryoyu yazanları atıcam bir binadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Son bölüm bekledigim kadar iyi degildi ama olsun. Yanlız 3üncü sezon olup olmayacagını nerden ögrencez biri yardım ediversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bu sezonun karakter albümü çok güzel olmuş fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar