TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 selam önce beyler td yi bilionuzmu? bilmionuz galiba. starcraft clanımız yabanci liglerde oynayan (tr de lig yok ) vede şey biz geçen konuşuyorduk dedik counter strike ve dota takımlarıda kuralım falan. arkadaşlar garenadan bakınıyorlar falan ama. hani sizde td gaming de oynamak istiyorum türküz doğruyuz amaç türkler bi arada takım olmak falan diyorsanız dotadan sorumlu arkadaşımın msn sini vereyim size. ilgilenenleriniz olursa seve seve ilgilenir arkadaş. saygılarımı altın tepside sunarak ayrılıyorum www.td-gaming.net msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 İlgilenen çıkabilir yinede ama çoğu üst düzey oyuncu zaten bir clana dahildir. Garena da aramaya devam etmelisiniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 tdleri severim biraz pratikle iyi bi player olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 illahaki öyledir. bizde sc takımını kurarken üst seviye clanlardan çıktık. amaç dedik bi çizgide buluşalım. dota dan hiç anlamam o yüzden ulemalık yapmayım ama işte amaç bir araya bir kaç oyunu getirmek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ya bu arada td derken team destiny i kast ettim Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 TD)Pentagram said: selam önce beyler td yi bilionuzmu? bilmionuz galiba. Diyince önce Tower Defance sandım. sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 geç farkettim zaten kaç kiiş geldi heahagf dotacı olmadıgım ıcın kafama göre kısalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 armatorler medikal koalisyonuna karsi sansiniz yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ahah google a yazınca çıkıyo armatörler medikal koalisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Azmodai said: armatorler medikal koalisyonuna karsi sansiniz yok ama. kaybederiz ama nolursa olsun karşılarına çıkacaz! büzüklerin efendisi kıralın dönüşünden bir replikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar