bega Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 eğer history gibi bi takıntınız yoksa bi de bunu deneyin web üzerinden ve bence çok kullanışlı[hline]*bega the poor student* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 oh ne nihayet baglanabildim icqya ne zamandır giremiyordum bu arada history diye bişide var onu işaretledim belkim hidstoryde tutuyor sanırım :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 icq2go'yu en son denediğimde bi türkçe karakter sorunu vardı (mesaj alırken gelenin içinde tr karakter varsa mesaj boş gözüküyodu) bi de dosya yollanmıyodu sanırım onda.. bağlanmıyosa hiç bi şekilde tabi baya bi yararlı buluş..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 yok kedi o history olayı şey sadece yukardaki pencerede eski mesajalrın görüntülenmesi çıktığın anda gidicek herşey[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Tabii winxp nin ilk versiyonlarında java olayı olmadığı için malesef.. (:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Türkçe karakter problemi ya kullandıın bilgisayarın ayarındandır.. bana da bi kere olmuştu. history'si yok yani yazılanları kaydetmio, sonradan okumak fln istersen olmuo...[hline]*bega the poor student* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 history takıntım var benim.Bu programın history kaydetme gibi bi özelliği yokmu? dosya olarak mesela yeni b klasör açmıyormu Lite gibi?[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar