soulberry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 her pc kapattığımda "bu programı sonlandır" diye çıkıyo. anlamadım nedir bu? ekranda bi şey de çalışmıyo hani. her şeyi kapattıktan sonra kapatıyorum bilgisayarı. virüs filan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 windowsun sistem dosyası o. hatta : A process which executes DLL's and places their libraries into the memory, so they can be used more efficiently by applications.This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated. ama corrupt olmuş olabilir, yada W32.Miroot.Worm virüsünün hedefi olmuş olabilir dosya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 anlamıyorum ki iki tane virüs programı yüklemişlerdi. hiç de kapatmadım. ne saçma işmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar