Prawler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Merhabalar, Ya bu word cildirdi her zamanki gibi. Vertical cetvelde yukaridan ve asagidan bosluk birakmasi gerekirken birakmiyor. Marginlerle sunlarla bunlarla oynadim fakat duzelmiyor. Nasil duzeltebilirim? New page acinca da ayni sekilde bozuk cikiyor. Ilk satir tepeye yapisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Print ederken de mi birakmiyor yoksa sadece goruntude mi? Sadece goruntudeyse View'un altinda Web Layout degil de Print Layout'u sec. Print ederken de sorun yasiyorsan, Format altinda Page'i secip, Height'i kismaya calis. Normalde portrait'de yukseklik 11.00" olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Cok sagolasin abi hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Gene bozuldu. Duzeltemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar