Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Killer NIC™ K1 Gaming Network Card

Nacrem

Öne çıkan mesajlar

http://killernic.com/products/killerk1.aspx <<<--- Adresindeki Ethernet Kartı Vaadettiği Özellikleri Sağlayabilir Mi?

The Killer NIC™ K1 increases frame-rates and minimizes lag that occurs in high-action or crowded games.

Ne Derece Yararlı Olur Öğrenmek İstiyorum.
Software İle De Bu Sağladıklarını Sağlamak Mümkün Değilmidir Öğrenmek İstiyorum...

Şimdiden Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi islemci ve rami oldugu icin islemci gucu dusuk makinelerde network islemlerini paylastigindan dolayi frame lerde bi artis gozukur, fakat bu ses islemcisi takinca islemci rahatladigi icin cikarttigi frame den dahi az olacaktir muhtemelen.(333mhz)

entegre hardware firewall oldugu icin kablo kullanicilari icin genis ayar secenekleri sunar ama zaten 150 dolara ev kullanicisinin alabilecegi en iyi bir kac gateway aliniyor.

makineye ekstra tuketim, sicaklik, ve driver hede hodo gibi kulfetlere sebep olacagi icin bilgisayar icin harcanacak en sacma 150-200 dolar olurdu sanirim.

Ses karti alirsan dahi daha cok faydasi gorunur.

birde entegre network kartina gelene kadar baglantinin mevcut modemden gectigini, oradaki darbogazdan dolayi birsey farketmeyecegini de hatirlatmak lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...