Mohi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 lvl6 da vendordan mace aldım paraya kıyıp, 2 dakka sonra fıstık gibi yeşil sword düştü. o heyecanla 240 crit çaktım 1 lvl düşüğüm moba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mighty_THoR said: onunla özel haraketler yapılıyor fatality gibi mesela warriorlarda 2000dp harcayıp adamı mızrağın ucuna takıp yerden yere vuruyorsun bir skill ile falan mi henuz oyle bir skillim yok enteresan geldi birazcik acarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 KillerLord said: Mighty_THoR said: onunla özel haraketler yapılıyor fatality gibi mesela warriorlarda 2000dp harcayıp adamı mızrağın ucuna takıp yerden yere vuruyorsun bir skill ile falan mi henuz oyle bir skillim yok enteresan geldi birazcik acarsan sevinirim level 10dan sonra pandaemonium şehrinde bi questle aldım ben DP skill'lerinden bi tanesini. cleric bnm char,şöle bi skill werdi bana; 2000 dp karşılıgında hem HPmin %50sini hem de MP'min %50sini dolduruyo instant olarak. daha başka DP skill'leri war mıdır ilerde yada nerden alınır bilmiyorum,bi tek bunu buldum ben şansa dedigim gibi pandaemonium'da bi questten reward olarak geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ohhh indi kuruyorum hayırlısıyla. Klasör isimlerini çince yapıyo bu ya deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ilk başta 4-5 tane bişey çıktı en baştakini seçtim bende neydi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 o bölge seçimiydi, ikinci bölgeyi seçmen daha iyi olurdu. paticikten çoğu kişi ordayız. sonra zenkaka serverını seç, 2. bölgeye girersen. bölgeyi tekrar seçmek için launcher menüsünde solda alta yakın mavi bir buton var, ona bas. bende şansa bulduydum o butonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Tamam seçtim :D Patchleri bitirip gelecem not: bu ingilizce patchi tam olarak naısl yapıcaz anlatabilicek var mı madde madde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 dandikliğine bağlı ama dual core olmayanlarda bile çalışıyor, tabi o şekildeki grafiklerle oynamak oyunun ne kadarını oynamaksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Pluton said: Tamam seçtim :D Patchleri bitirip gelecem not: bu ingilizce patchi tam olarak naısl yapıcaz anlatabilicek var mı madde madde 1. ve 2. sayfalara bak ben anlattim 3. sayfaya bakarsan update i de beklemezsin euheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 KillerLord said: Pluton said: Tamam seçtim :D Patchleri bitirip gelecem not: bu ingilizce patchi tam olarak naısl yapıcaz anlatabilicek var mı madde madde 1. ve 2. sayfalara bak ben anlattim 3. sayfaya bakarsan update i de beklemezsin euheu Patch 5dk sürmedi ya EN patch ile uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 cok basit o soyledigim klasore gir oraya bir tane ENU adinda bir klasor ac ici bos kalsin ingilizce xxx.pak olan dosyayida Lxxx olan klasorun icine koy yani ENU yu actigin yere bu arada dil ayarlarini US amerika yapazsan calismaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 3. CHS klasörünü buraya kopyalayın ve adını ENU olarak değiştirin klasörün 4. ENU.pak dosyasını L10N klasörü içine atın bu ne demek ya anlamadım ki ben :D CHS klasörünü ordan kaldırıp yerine ENU/Enu.pak dosyasını mı atıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hayır,adını deiştirip upload etmiş arkadaş o yüzden karışıklık oluyor önceki açıklamayı okuyunca. sen şimdi o indirdigin zipteki enu klasörünü direk oyunun kurulu oldugu dizindeki L10N klasörünün içine at.sonra o attıgın enu klasörünün içindeki ENU.pak dosyasını ordan alıp,geri L10N klasörünün içine at. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Ya sabahın 7.30'unda kalktım 4 saat uyudum ve sınavdan geldim kafam geç basıyo. Şuan L10N klasörünün içi şu şekil ; L10N/ENU/ <- bu klasör boş L10N/ENU.pak bu kadar dimi başka bişi var mı ? Dil ayarlarındada Amerika yok deli olcam Bölge ayarları olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 5. Benim vista ingilizce Control Panel -> Regional and Language Options -> ENGLISH (US) dilini aktif edin evet hepsi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 KillerLord said: 5. Benim vista ingilizce Control Panel -> Regional and Language Options -> ENGLISH (US) dilini aktif edin evet hepsi bu Launcher'ı açtıgımda CHS.pak hatası veriyo bu. Dili'de değiştirdim ama hiç bişey olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 pluton, hiç bir şeyle oynama. sadece L10N klasörünün içine at enu.pak dosyasını. direk çalışır ingilizce olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Aha yeni patch geldi sanirim. Patch yapiyo ins bu sefer giricem oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 patch vardı bu başlıkta (51mb), eğer kendi downloaderından yaparsan çok uzun sürüyor demişlerdi. eğer gameguard'ın patchi ise yüklet ama oyunun kendi patchi ise burdakini indir, manual olarak kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yok ya cok kisa surdu. Suan siraya girdim 683. siradaymisim :D bu kadar kalabalik oluyomuydu ya daha betadayiz ufff 23min diyip duruyo edit: 500. siraya dustum holeyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Pluton said: yok ya cok kisa surdu. Suan siraya girdim 683. siradaymisim :D bu kadar kalabalik oluyomuydu ya daha betadayiz ufff 23min diyip duruyo çin abicim boru deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Asmodians iniz deg'l mi asmodian oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 evet asmoyuz, bende lvl 7 oldum warriorumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bende warrior actim suan cok net goremiyorum gunes yuzunden aksam daha net grafikleri incelicem bakalim edit: ciktim valla ben gunesden bisey goremiyorum gicik oldum. Ama oyun genel itibari ile harika gorunuyor ekrani kapatip bakmistim :D aksama oynicam ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 herkes kasiyor herhalde ses kesildi eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar