KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Çince serverda İNGİLİZCE olarak (Özel Patch) oynamak isteyen oyunu arkdaşlar varsa Client: http://games.on.net/filelist.php?app=1565&menu=1 client i indirirken indirme hızı server tarafından sanırım dosya başına 250 mb e ayarlı. 250 i geçmiyor tek dosyada bende 2 dosya birden çekiyorum 250 ve 170 mb olmak üzere sizde öyle yapabilirsiniz. Kayıt içi herkez kendi hesabını alsın bence daha sağlıklı olur kayıt esnasında RELOAD THE CODE IF ITS NOT CLEAR gözükmezse sorun değil siz kaydınızı yapın: Kayıt adresi: http://register.sdo.com/PTNew/index.aspx?from=78&zone=web Kayıt bitince bunu görürseniz başarılır ve email i kontrol ediniz. onaylayınız. siz client i çekene kadar ingilizce patch dosyasının likinide atmış olurum ben HAYDİ BRE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ben isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 konu güncellendi arkadaşlar haydi bakalım see ya in game :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 kodu neye göre girecez ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 güvenlik kodu çıkmadıysa koymuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 tamam aldım mail geldi mail da 2 tane link vardı ilk linke tıkladım, activate account falan tarzı bişeydir die düşünerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 gelen mailde linkin üstüne gelince active veya validate gibi yazan olan sanrım 1. link. Bu arada arkadaşlar download yavaş gelipbaşka client çekmek isterseniz bilmiyorum uyumlumudur değilmidir çekeceğiniz client bizim uyuz msn den bana ne yollarsa onları paylaştım :) deve çektikten sonra söylüyo bana hat şişmesin diye :D öküz ya akşam husisi dövmeye gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 sen girmişsin galiba oyuna bu arada o verdiin linkte 5 part var 4 tane data dosyası 1 tane de setup 80 mb lık hepsini çekioruz di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bende henüz giremedim ama bizim eleman oynuyormuş şuan cevap bile yazmıyor msn den. evet 3x 1.8 gb 1x 370.5 1x 89.3 toplam 5 evet hepsini çekiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 mail adresi gerekli geğil gibiydi bende yazmadım sorun olmadı, ok verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Cikan hata mesajini google'a cevirttim. 'Sorry, you entered an incorrect phone number format'. telefon numarasini kabul ettiremedim. Siz nasil yazdiniz telefon numarasini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 telefon numarası grmeyin resimde zaten gerekli olan alanları * olarak gösteriyor. dreagloth said: mail adresi gerekli geğil gibiydi bende yazmadım sorun olmadı, ok verdi. onay email'i geliyor eğer olmazsa bir hesap daha alırsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 valla 1mblık bağlantım olduğu için maksimum 110 civarı çekio zaten. herhalde yarına bitirirm böle giderse, sonra çinli keseriz biraz ^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bende 1.8 olanlardan 2 tane çekiyorum hat, elektrik gider diye korkuyorum pc'nin başından ayrılmıyorum :)bugün oynamadan uyuyamam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 KillerLord said: Client: http://games.on.net/filelist.php?app=1565&menu=1 burdan indirdiimiz client ingilizce mi yoksa ayrı patch mi kuracaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 24 mb lık ayrı bir patch kurup oyunun içinde olan bir klasöre atacağız. bu client çince olanı için o yüzden başka clientlerle uyuşurmu bilmiyorum dedim ama ingilizce patcholdukça iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ok , indiriyorum bakalım,oynayabilirsem +rep,walla hergün terazine tıklarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 hiç endişen olmasın dediğim gibi see ya in da game ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 1. post'a güncellemeyapamadığım için ingilizce dil dosyasını yüklemeyi buraya yazıyorum 1. İngilizce Dil Dosyası: Eklenecek 2. Aion klasörünü açın ve L10N klasörünü bulun, CHS.pak görün 3. CHS klasörünü buraya kopyalayın ve adını ENU olarak değiştirin klasörün 4. ENU.pak dosyasını L10N klasörü içine atın 5. Benim vista ingilizce Control Panel -> Regional and Language Options -> ENGLISH (US) dilini aktif edin 6. oyunumuz artık ingilizce. arkadaşlar bende böyle parça parça ekliyorum şimdi buradan sövücem olmıyacak kuzen miyawlatıyor :) ama bitti dil dosyasını eklediğimde herşey oke zaten client i çekmek zaman alıcak biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 cekiyorum insallah dogrudur ve calisir :) tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bilgilendirme için teşekkürler, ancak ben account alamadım. bende çince karakterler kutucuk biçiminde çıkıyo. mozillada nerden dili düzeltebilirim, onay kodunu falan görmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 onay kodu çıkmıyor artık ilk başlarda çıkıyordu sadece. fireefox ile denemedim :( ie8 de sorun yok şuan karakterler çince ama1. yazıdai resme göre doldurabilirsin (türkçe karaktersiz olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 evet kod çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 kod eskindendi open betada çıkmıyor kod ile uğraşmayın kayıt esnasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar