Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Midileri gerçek müzik aletlerine yakın sesler de çalabilecek bir program veya eklenti arıyorum. Normal winamp veya mediaplayer la çalınca sanki düğündeki piyanist şantör çalıyomuş gibi bir his veriyo ve beni sinir ediyor Aslında midi playerı istememin sebebi de, sözleri olmayan şarkı çalabilmek, yani şarkıları koro(annem öğrencileri) söyliycek müzik sözsüz devam edecek varmıdır bu derdime çare bulabilecek kişi kurum veya kuruluşlar?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bu işe yarayan 2 tane program buldum birisi WinGroove diğeride MidG. WinGroove biraz eski ve gerzek olmasına rağmen çoğu şarkıda midg ye oranla daha güzel ses veriyo. ayrıca bu başlığı da sade 12 okumuş pek garipsedim. herkes okusun mı yazayım başlığın tepesine cıkcık..[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! [Bu mesaj Rahan tarafından 25 Mayıs 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 "aka" yazman lazim ya da "imdak" yoksa cok zor bu forumlarda tutunman[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 heheh o zaman şöle bi dahakine şöyle yapayım Midi Player? (aka imdak plsss o da aka lütfen okuyun)[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Eskiden yamahanın bir driverı vardı, şu sblive'daki gerçek orkestra seslerini software olarak çalıodu. SB 16 vardı midi chipi yoktu Ç:D onda orginalmış gibi çalıodu.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar