gordon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Şöyle ki, gecen sene Lbr cıkınca aldım ki osi ye başlıyım hayırlısı ile diye...sonra eylül ayında sanırım ara verdim bi dahaki yaza kadar fakat arada aos cıktı...şimdi benim acc lbr li sadece bunu upgrade etmenin ücretsiz bir yolu var mı?yani aos u yüklemiştim internetten clent aos lu fakat acc i nasıl upgrade edicem...yani bi daha o yüklediğim siteden 15 günlük deneme code unu alsam onla upgrade edebilirmiyim?yoksa illa upgrade code mu alacaz...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 evet sadece upgrade code'la aos a terfi edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ücretsiz olarak sadece yeni bir aos registration kodu edinip tekrar başlaman mümkün. [Bu mesaj Twilight tarafından 26 Mayıs 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar