Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E3'te Wow

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aldığım haberlere göre Wow kırmış geçirmiş 2004 E3'te.

Bu seneki E3'e giden oldumu? ya da ilk olarak E3te yayınlanan yeni trailerı(sanırm intro) seyreden oldu mu?[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
valla druidle, heleki tauren druidle ilgilenmiyorsanız boşa izlemeyin o videoları :) gerçi bir tane giriş moviesi gösterildi fuarda ama onu nedense koymadılar galiba sitelere, şu Ne backroundu falan çıktı hatta o videodan alıntı.
zaten videoları paralı yapmışlar artık gamespotta :) hepsi complete üyelik istiyor.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
Ben "Making of the İntro" yu seyretmiştim ve o bile uçuk bir şeydi.
Blizzard piyasanın neredeyse en iyi oyun arası videolarını yapar ve ilk mmorpg denemelerinde, hele hele son warcraft çalışmalarında şaheser sayılabilecek bir şey yapmış olduklarına inanıyorum.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
Tahminimce bi de heroe classa geçerken izlenecek video koyarlar şöle coşan bir karakter için..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Mesaj tarihi:
said:
Lind3r0th, 24 Mayıs 2004 01:26 tarihinde demiş ki:
Ahahah doğru don lastiği gibi uzattılar :P

muhaa :lol:[signature][hline]Kiralık kahraman,
Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür...
!!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!!
Mesaj tarihi:
Duke Nukem 3D miydi neydi onun kadar yüzsüzü var mı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
  • Yeni Oluştur...