Bordan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Şu anda Europe-İnfinity serverinde yaklasik 10 tane türk arkadaş oynamaktayız yeni gelen arkadaslara her konuda yardımcı olabilir onlarla ilgilenebiliriz.Çoğumuz başka serverlardan bu servera geçtiimiz oyunu iyi biliyoruz fakat skillerimiz yeterli değil.Gerçekten birbirine bağlı çok güzel bir arkadaş topluluğumuz var.Hatta 4 kişi para toplayıp ilk ubese armorumuzu 2 gün önce aldik.Birlikte oynamak ve denk arkadaşlarla skill kasmak isteyen herkesi bekleriz.Bize ulaşmak için; /tell bordan /tell low /tell emre /tell guenhwyar /tell rigel /tell ege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 biakç güne veya haftaya inşallah biz de eclipse'de olacağız, bi 4-5 arkadaş falan. duyduğuma göre eclipse'te iki büyük türk PA'sı varmış, biri rebel biri imperial.. orda oynicaz o yüzden. bu arada bi şey sormak istiyorum, eclipse'in pink/lag/kalabalık durumu nedir?[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 aslında kalabalık ama çok değil... ama lag dersen e birazcık başa bela :)[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Ben infinity serverine eclipseden geçtim.Eclipse e göre gayet rahat bir server hem ping bakimindan hem de yeniliklere daha açik eclipsede adamin biosunu okumak için 15dkni ayirman gerekior.Ayrica oradaki oyuncularin çoğunun holo kasmasi ve silent aramasi oyunun zevkini biraz kaçiriyor diye düsünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 serverların pinglerini bi yerde bulmam mümkün mü acaba?[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 [server adi].starwarsgalaxies.com[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 şimdi şöyle bişi var benim infinityde de eclipse dede charım var eclipse yeni başlayanlar için çok kötü bir server hiçbir şekilde gelişemezsiniz zaten orada atı alan üsküdarı geçmiş o yüzden yeniler için pek tercih edilmesi gereken bir server olmamalı avrupa serverları daha iyi yeniler için çünkü onlar da yeni... lag durumuna geldimizde eclipsede ve diğer kalabalık serverlarda lag durumu çok kötü bunu pvm de farketmeyebilirsiniz ama pvp ye girdiğiniz anda ne kadar eksi bir puanla girdiğinizi anlayacaksınızdır yani karşı taraf daha hızlı olduğu için girdiği komutlar daha çabuk işleyecek ve size karşı üstünlük sağlayacaktır... yeni serverlarda ise bu daha az bir ihtimaldir ama hiç yoktur demiyorum malum burası Türkiye internet yavaş... bütün bunlardan sonra da söylenmesi gereken birşey daha var bence eclipsede Türkler var biz de orada oynayalım demeyin bence illa türk pa sı var diye eclipseye geçmek zorunda değilsiniz... bence yabancıların kurduğu pa lar da en az Türklerin ki kadar yardımcı olabiliyor ben kendi pa m dan biliyorum zaten oyunu bana öğretenler ve beni şu an bulunduğum seviyeye getirenler içinde bulunduğum pa'nın üyeleridir... son söz olarak da şunu söyleyebilirim infinity güzel bir serverdır insanlar yardımseverdir kendini beğenmiş insan sayısı çok azdır ve illa Türk arkadaş arıyorum diyorsanız da bordan'ın bahsettiği gibi 7-8 kişi var Türk... yani seçim size kalmış illa eclipse diyorsanız da ona da bişi diyemem sizin zevkiniz ... iyi oyunlar...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 lagin olmaması ve yeni server olması türklerin olmasından daha önemli tabii.. hangilerinin avrupa serverı olduğunu, yeni olduğunu ve düşük pibgli olduğunu nası anlayabilirim ya da nereden bulabilirim? veya siz bi kaç tavsiyede bulunabilir misiniz?[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 farstarda ping daha iyi degil mi neden infinity?[signature][hline] 'Vipao Arom - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 eski olmasi daha ii adamlara bab 5 k piliz diyince direk veriyolar ustune silah armor vs falanda veriyolar..verdim bende cogu kisiye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar