Radiance Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hiç kullanmadım bu programı böyle bir özelligi varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hayır yok. messenger gibi bir yazışma programı + çoklu konferans yapabiliyosun + numara çevirip herhangi bir yeri arayabiliyosun. he bide online konuşma yapan çevrimiçi grupları arayıp sohbetlerine dahil olabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Kısa sürede yüz milyonlarca aboneye ulaşan Skype, temel olarak internet üstünden sesli ve görüntülü iletişim kurmanızı sağlıyor. Kimi kullanıcılar tarafından eksikliği en çok hissedilen konulardan biri de görüşmelerin kaydedilememesi. PowerGramo adlı bu ücretsiz yazılım Windows kullanıcıları için bu hizmeti ücretsiz olarak sunuyor. Ses kayıtları OGG formatında yapılıyor. ek bi pr ile yapılıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 powergramo kullaniyorum ben bayagi kullanisli bisi oneririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar