ekinakis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sendit üzerinde kuzene almıştık fakat kendisi uzun süre paket gelmeyince dayanamayıp d&r dan oyunu almış. e haliyle oyunda elimizde kaldı 40 ytl ye satıyoruz isteyen olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hangi şehir? 20 sinde alabilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 30 lira hemen havale yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kusura bakma yener 10 ytl bile benim için önemli ki onu geçtim banka hesabım yok elden alışveriş tercihim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Hemen görüşelim almak istiyorum beşiktaş levent tarafı falan bana uyar. caddebostanda ikamet ediyorum :) msn ekle [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar