feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bir kaç arkadaş haftada 2 günfix kahvaltı için biyerlere gitmeye karar verdik.Nereler vardır güzel? Gittiğiniz ve tasiye edebilesi,aynı zamanda öğrenci işi de olan yerlere dair tavsiyelere ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konusu vardi. Bebek'te guzel yerler var. Mangelie (nasil yaziliyor unuttum) Happily Ever After Daha ilerde, hisarin orda zaten zibilyon tane kahvalti yeri var. Hepsi birbirinin ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 öğrenci işi : beşiktaş - çakmak. bu kadar güzel menemen ve bal kaymak olabilir bir yerde. dışardıan fazla salaş durmasına rğmen gayet güzel, ucuz da bir yer. yarın sabah oradayım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 cakmak guzeldir, bahcesi daha da guzel. faruk daha samimi geliyor bana ama bir ust sokakta. o dolu olursa gidiyoruz cakmak'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 fizban said: öğrenci işi : beşiktaş - çakmak. bu kadar güzel menemen ve bal kaymak olabilir bir yerde. dışardıan fazla salaş durmasına rğmen gayet güzel, ucuz da bir yer. yarın sabah oradayım hatta. yarın maç öncesi bal kaymak mı yiyceksin yani. eyvah eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Nar Cafe , Rumeli Hisarı'nda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 riglous said: Konusu vardi. Bebek'te guzel yerler var. Mangelie (nasil yaziliyor unuttum) Happily Ever After Daha ilerde, hisarin orda zaten zibilyon tane kahvalti yeri var. Hepsi birbirinin ayni. mangerie, de pek ögrenci isi degil olarak :) genc girisimci isi daha ziyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Bathory said: yarın maç öncesi bal kaymak mı yiyceksin yani. eyvah eyvah.ekstradan koşacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Özet geçelim: *Bebek: 1)Mangelie 2)Happily Ever After *Beşiktaş: 1)Çakmak 2)Faruk *Rumeli Hisarı: 1)Nar Cafe Çok sağolun tavsiyeler için.Öncelikle bi Çakmak'ı deneyelim.Denedikçe yorumlarımı da yazayım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 haftasonu bebek'e gidilmez, ipini koparan orada, park yeri yok, adım atacak yer yok, insan sinir sahibi olur. bi de son birkaç aydır meşhurlar bastı, paparazzi filan geziyor, allah muhafaza... mangerie gerçekten süfer. yalnız cep yakar, onu baştan belirtmek lazım. ama haftasonu gitmeyin, yer bulamazsınız, hafta içi öğlen yemeği olsun, sabah kahvaltısı olsun bir numara (tu) ortaköy house cafe de iyidir, eggs benedict yiyiniz. bi de yeniköy girişinde solda bi yer var, el değiştirdiğinden beri yeni adını öğrenemedim, eski adını da hatırlamıyorum, ehü. ayı gibi köy kahvaltısı var, ballar kaymaklar sucuklar, bilmem ne peynirleri filan. hemi de çok pahalı değil. adını hatırlasam net şekilde tavsiye edicem ama hatırlamıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar