TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 neden meyveli jelibon tırtıl değil, yada neden tırtıl şeklindeki jelibon meyveli değil? neden? ben meyveli jelibon yerken sündüremeyecek miyim dilediğim kadar? ha? neden yemesi zevkli olan tırtılın tadı salak bişeyde, lezzetli olanın yemesi salak. tırtıl şeklinde meyveli jelibon istiyorum ulan artık 1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 kolalı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ToksiN Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bende midyem bitmesin derdim hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Abi biz okul şenliğinde 20krşa midye satıcaz. Gel istemediğin kadar yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 midye de yerim. ama meyvelide sünsün. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 canım çekti o tırtıllardan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ToksiN Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Çokakıllıadam said: Abi biz okul şenliğinde 20krşa midye satıcaz. Gel istemediğin kadar yersin. tek gelirsem 100+ garanti kız arkadaşımla gelirsem 200 tane yeriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar