EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Fury warriorumu satıyorum full tier 7.5 vardır.bracer hariç tüm itemler naxx droptur.200+ heroic badge 150de valor badge vardır.222dps weapon mevcuttur.suan oyunda bundan daha iyisi yoktur.yeni yerler gelse bile o silahtan alana kadar bundan daha iyisini bulamıyacaksınız prot gear ise 2x tier 7.5 eldiven ve leg.2x tier 7 chest omuzluk. naxx10 ve naxx25 karısık prot gear mevcuttur buffsız prot spec 27-28k hp oluyor trinket ve 1-2 item değişikliğiyle boss fightına göre stamina veya statslarınızı değiştirebilirsiniz. meslekleri mining ve enchanting.1.5k gold vardır accountta suan.eski itemleri ench ile kırıp parayı 2ye katlayabilirsiniz.biraz flask ve yeni gearlar için enchant matsları ve gemler mevcuttur. pvp gear deadly gloves vardır ve ayrıca 222dps axe oldugu için arms spec axe den %5 crit alıp oyunun max dps silahını kullanınca ve son gelen warrior değişiklikleriyle warriorların ne kadar iyi şeyler yapabilceğini görüceksiniz.hatefull neck bracer ring de mevcuttur. 1800civarında arena point.75k (max cap) honor vardır.biraz da bg markları tabi.40tane wintergrasp markı vardır.yeni patch de gelcek tüm pvp setlerini alabilcek düzeyde ayarlanmıştır her şey. ayrıca acc da aynı serverda lvl 71 shaman mevcuttur.%10fazla exp veren omuzluk vardır bu charda title: charda undying title ı vardır.(hiçbir naxx 10 bossunda raidde kimse ölmezse alınabilen bir title'dır.alınması pek kolay değildir) achievement point 4.3k dır.wotlk daki tüm yerlerle exalted dır. Account bilgileri: *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik verilicekmi:H okulumdan dolayı artık oyunu bırakıyorum.yoksa bölümü bitiremiceğimi düşünmeye başladım bir çeşit mecburiyet ne yazık ki cd key vericeğim için her türlü hack olayında accountu geri alabilirsiniz.cok cok extrem 1durum olursa bana msn yoluyla da ulaşabilirsiniz.bu sattıgım 2. accounttur. fiyat olarak : 400 düşünüyorum detaylı bilgi için pm atın lütfen statslar berserker stance de %50crit 3.6-3.7k arası atack power item değişimine göre ayrıca acc da grimbatol'da lvl 60 undead rogue de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar