Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 aile psikologu musun sen. isterse 10 yaş olsada benim erkek arkadaşım böyle bişey yapmaz. ben orda kişiliği vurguladıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Böjeek said: benim erkek arkimm 28 yaşında benimki 25 yaşında filan. ben bunu vurguladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 videodaki adam da farklı şekilde vurgulamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben orda lisedeki kızların hava atmasındaki konuşmayı vurgulamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 offf cümleye bak ne kadar kasmışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 erkek arkadaşının olmaması sevindirici dsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bence gerekli açıklamayı dasaaa yapmış. :evet: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sinad said: erkek arkadaşının olmaması sevindirici dsfsdfs daha dur hele delikanlı. balonun yeni patladı. hemen pati kızlarına yazmak olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Belki de abisidir döven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sinad said: Kızlara vurulması hiç hoş bir şey değil kınıyorum o ayıyı.Bence hiçbir kız böyle bir davranışı hak etmiyor. Burada ki kız arkadaşlarımızında bu konuda fikirlerini merak ediyorum. msn: [email protected] msnde tartışabiliriz bu konuyu. Ülkücü olup "yakhsikli" gibi yabancı dil özentisi bir isim kullanmak. Aynı ülkücü kişiliğin msn adresinin co.uk ile bitmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Neden deneme sınavından düşük aldın lan diyip dalıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 neande said: sinad said: Kızlara vurulması hiç hoş bir şey değil kınıyorum o ayıyı.Bence hiçbir kız böyle bir davranışı hak etmiyor. Burada ki kız arkadaşlarımızında bu konuda fikirlerini merak ediyorum. msn: [email protected] msnde tartışabiliriz bu konuyu. Ülkücü olup "yakhsikli" gibi yabancı dil özentisi bir isim kullanmak. Aynı ülkücü kişiliğin msn adresinin co.uk ile bitmesi... Katılmıyorum. Çok karizmatik bir msn adresi almış. Arkadaşı tebrik ediyorum. [email protected] de benim adresim. Tanışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 abisi niye internete versinki böyle bi videoyu. yok yok kesin sevgilisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Böjeek said: abisi niye internete versinki böyle bi videoyu. yok yok kesin sevgilisi. Ben sallıyodum ama yaa. İnanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Buyse said: burda asıl acı olan konu şu. eminim o kız gidip o çocukla barışır. benim erkeğim der. sevdiğinden yaptı der. der yani. der tabi. Lise yıllarındaki büyüdüm ben büyüklerle çıkıyorum olayı var ayrıca sevdiğini sanmıyor olsa kalkıp da sen napıosun lan diip bi şekilde karşı koyardı sevdiğine inanmış belli ki her liseli kızın birilerini çok sevdiğini sanması ve buna inanması gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Arma said: Belki de abisidir döven. eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 SodomVsGomore said: sinad said: erkek arkadaşının olmaması sevindirici dsfsdfs daha dur hele delikanlı. balonun yeni patladı. hemen pati kızlarına yazmak olmaz! ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Abisi olsa evde döver milletin içinde dövmez heralde?! He kuzeni olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Eğer kuzeni falansa ve ben bu kızın abisi olsam gider o kuzeni döverim. sen benim kardeşime nasıl vuruyorsun lan diye.. Bu öküzü dövecek her şeyi yapabilirim şuan gözünün üstünde niye kaşın var fln da buna dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bir yumruk darbesi ve kuzen masadan düşer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Hadi diyelim ki babası o zaman ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ona da söverim sokak ortasında çocuk mu dövülür diye. ki bu bi de genç kız yani. ondan sonra şikayetçi olur benden ne karışıyosun falan diye en kötü 1 gün nezaret görmüş oluruz sorun değil :D sinirim çıkartmış olurum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mr_Hand said: Arma said: Belki de abisidir döven. eee? bknz Arma said: Böjeek said: abisi niye internete versinki böyle bi videoyu. yok yok kesin sevgilisi. Ben sallıyodum ama yaa. İnanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hııı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar