Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kız yalancıymış. yalanlar söylemiş. sora cocukta ceza vermiş dövmüş. sora biri de bu anı ölümsüzleştirmek için kameraya cekmiş te bla bla bla.

kro ya tipe bak. hödük gibi. bide kameraya çekmiş.(td)
Mesaj tarihi:
varya biri bana böle yapcak (sıkarda)
hemen çantamdan törpümü mü cıkartır bişi yapamasamda çok pis tehdit ederim. olmadı asetonu alır gözlerine dökerim.
Mesaj tarihi:
obsesifik said:
Şerefsiz herif yaaa kimsin lan sen vuruyorsun kıza deli oldumm kız da bi tekme atamamış mı adamın münasip bi yerine töbe yaa
evet. çok sinirlendim.

+453146327564876465342
Mesaj tarihi:
Kızlara vurulması hiç hoş bir şey değil kınıyorum o ayıyı.Bence hiçbir kız böyle bir davranışı hak etmiyor.

Burada ki kız arkadaşlarımızında bu konuda fikirlerini merak ediyorum.
msn: [email protected] msnde tartışabiliriz bu konuyu.
Mesaj tarihi:
ahuhauzhauhzuahuahz ilk tokatın nerden geldiğini bile anlamamıştır..

ne diyim gençler aralarında konuşmular, anlaşmışlar. her koyun kendi bacağından asılır bize de o ilk gelen tokata gülmek düşer.

müzik çokötü lan bu arada!
Mesaj tarihi:
e başından beri yanlış olay kız en iyi ihtimal 17 yaşında adam en az 25 tir ki kanburu çıkmış daha büyük duruyo. he tmm kızın hata yapması dayak yemesini gerektirmez yapılan hayvanca da hiç mi düşünmüyo kız amcam yaşında adamın benimle ne işi var diye?
Mesaj tarihi:
ben anlamıyorum zaten 25 yaşında ki heriflerin liseli kızlarla çıkmasını.

Hayır ülke de bi de liseli var liseli var.
Bizim lisede ki kızlar zaten adamı suya götürür susuz bile getirmezler orda bırakırlardı.Şimdi çıksam ablam gibi durur yanımda hepsi.

ama böyle sade kızlarla çıkan 25-28 yaş aralığında ki gençler ilginç geliyor.
Mesaj tarihi:
müzik hani öle kemal sunal filmleri olurdu ya. ya da ne biliim şener şen'in namussuz namuslu, çıplak vatandaş falan.. hah onlarda şener şen/kemal sunal ailesini geçindirmek için hammalık yapar, bulaşık yıkar falan kısımlarında çalan müziklere beniyor..

bu ibret dolu olaydan ders alalım diye konuşmuş sanki.

ama ilk tokat çok başarılı zannımca.
Mesaj tarihi:
lisede favoridir o.
benim erkek arkimm 28 yaşında
benimki 25 yaşında filan.
kızlar biraz daha erken geliştikleri için o uçuk çağ diye adlandırığımız dönemde özeniyolar bu hödüklere.
sorada böyle psikopat manyaklara denk geliyolar.
  • Yeni Oluştur...