Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Feys'te Vidyo Liseliye aşk başkadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 yazık kıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hiç lise aşkım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 kız yalancıymış. yalanlar söylemiş. sora cocukta ceza vermiş dövmüş. sora biri de bu anı ölümsüzleştirmek için kameraya cekmiş te bla bla bla. kro ya tipe bak. hödük gibi. bide kameraya çekmiş.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 helal aga herif 30 yaşında kız 15 müthiş bir aşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ne vurdu lan asdfka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bazıları sert sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 o değil de ne alaka vidyo yani gizli falan da değil direk vidyo sdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Llama said: hiç lise aşkım olmadı iyiki olmamış. sende böle pataklıyomuşsun liseli kızları bide bonusu var videoya cekiyomuşsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 e suçlu kız ki direk. ne işi olur babası yaşında insanla sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 İkiside mal, adam da bir de kroluk var o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Şerefsiz herif yaaa kimsin lan sen vuruyorsun kıza deli oldumm kız da bi tekme atamamış mı adamın münasip bi yerine töbe yaa evet. çok sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 varya biri bana böle yapcak (sıkarda) hemen çantamdan törpümü mü cıkartır bişi yapamasamda çok pis tehdit ederim. olmadı asetonu alır gözlerine dökerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 obsesifik said: Şerefsiz herif yaaa kimsin lan sen vuruyorsun kıza deli oldumm kız da bi tekme atamamış mı adamın münasip bi yerine töbe yaa evet. çok sinirlendim. +453146327564876465342 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Kızlara vurulması hiç hoş bir şey değil kınıyorum o ayıyı.Bence hiçbir kız böyle bir davranışı hak etmiyor. Burada ki kız arkadaşlarımızında bu konuda fikirlerini merak ediyorum. msn: [email protected] msnde tartışabiliriz bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ıyy msn adresi ne kro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 begenmediysen baska msn verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ahuhauzhauhzuahuahz ilk tokatın nerden geldiğini bile anlamamıştır.. ne diyim gençler aralarında konuşmular, anlaşmışlar. her koyun kendi bacağından asılır bize de o ilk gelen tokata gülmek düşer. müzik çokötü lan bu arada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 e başından beri yanlış olay kız en iyi ihtimal 17 yaşında adam en az 25 tir ki kanburu çıkmış daha büyük duruyo. he tmm kızın hata yapması dayak yemesini gerektirmez yapılan hayvanca da hiç mi düşünmüyo kız amcam yaşında adamın benimle ne işi var diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben anlamıyorum zaten 25 yaşında ki heriflerin liseli kızlarla çıkmasını. Hayır ülke de bi de liseli var liseli var. Bizim lisede ki kızlar zaten adamı suya götürür susuz bile getirmezler orda bırakırlardı.Şimdi çıksam ablam gibi durur yanımda hepsi. ama böyle sade kızlarla çıkan 25-28 yaş aralığında ki gençler ilginç geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 müzik hani öle kemal sunal filmleri olurdu ya. ya da ne biliim şener şen'in namussuz namuslu, çıplak vatandaş falan.. hah onlarda şener şen/kemal sunal ailesini geçindirmek için hammalık yapar, bulaşık yıkar falan kısımlarında çalan müziklere beniyor.. bu ibret dolu olaydan ders alalım diye konuşmuş sanki. ama ilk tokat çok başarılı zannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 kan geliyor zaten sonra. sonlara doğru taş ıslanıyor. koydu mu kan getirttiren abilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 burda asıl acı olan konu şu. eminim o kız gidip o çocukla barışır. benim erkeğim der. sevdiğinden yaptı der. der yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 lisede favoridir o. benim erkek arkimm 28 yaşında benimki 25 yaşında filan. kızlar biraz daha erken geliştikleri için o uçuk çağ diye adlandırığımız dönemde özeniyolar bu hödüklere. sorada böyle psikopat manyaklara denk geliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 senin kaç tane erkek arkadasın var ya da erkek arkadasın kac yasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar