Wispy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Evet 2006 şubattan beri oynadığım rogue'umu satıyorum. Karakter, Dual Warglaive of Azzinoth sahibidir. Zamanında Nihilum'da oynamıştır. Bütün TBC gear'i olduğu gibi durmaktadır. Char Gladiator title'lıdır, 310 speedli Nether Drake vardır. Engineering 441/450 Enchanting 409/450 Rahatlıkla PvP veya PvE yapabileceğiniz gear'e sahiptir. Silahlar Anarchy Deadly Mutilator (153 dps Offhand dagger) Webbed Death Crimson Steel PvP Gear: 1750 arena puanı ve yaklaşık 30k honor vardır Hateful Helm Deadly Shoulders Hateful Chest Deadly Gloves Deadly Leggings Deadly Boots Hateful Ring Deadly Bracers 84 resilience veren pvp trinket Ayrıca Engineering'den gelen Gnomish Lightning Generator ve Engineering Googles mevcuttur. PvE gear Valorous Shoulder, Gloves, Leggings, Chest Helm of Vast Legions Icy Blast Amulet Cuff of Dark Shadows Stalk Skin Belt Dawnwalkers Strong Handed Ring Mirror of Truth Grim Toll Char üzerinde yaklaşık 4k gold vardır. Migrate, isim değişikliği vs herşey açıktır. Elimde CD key hariç diğer bilgiler mevcuttur. Mail değişikliği yapabiliriz ama en temizi yeni bir account alıp karakteri oraya atmanızı tavsiye ederim. Armory linki Ispén Fiyat olarak, kesinlikle ucuza bırakmayı düşünmüyorum. İhtiyaçtan değil, oyunu bırakmayı düşündüğüm için satıyorum. Banka havalesiyle ödemeyi tercih ediyorum ama çok isterseniz elden de yapabiliriz. Fiyat olarak 850 Lira düşünüyorum Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Karakter harika.. Wispy ise çok güvenilir biridir.. Bu fiyat çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Hakikaten çok sağlam karakter. Ben de benim palayı satmayı düşündüm ama alan hiç yok bu sıralar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 wispyden char aldım ertesi gün evime haciz geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 link kirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Kırık değil. Girmiyorum artık oyuna. Sorunuz varsa buradan cevaplayayım. Alın da kurtulayım plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 İçimden bir ses tbc bitmeden keşke 3000 ytl veren adama satsaydın diyor. Ninja bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Wispy said: İçimden bir ses tbc bitmeden keşke 3000 ytl veren adama satsaydın diyor. Ninja bump bir zamanlar wow da ko gibiyimiş. free bump. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar