nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Her gün düzenli msjlaştığım bi arkadaşıma msj atamamaya başladım az önce. Gönderme başarısız diyo. Aramaya çalıştığımda arama başarısız diyo. Başkasına mesaj atıp arayabiliyorum, ona da başkasından atabiliyorum. Ama benim telefon resmen ona seçici oldu :S Kapatıp açtım iki defa olmadı. Sildim tekrar kaydettim bi dhaa denedim yine olmadı. Ondan bana mesaj da gelebiliyo. Neden böyle olmuştur ki? Telefon iphone hattım turkcell bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Hayatımda yaşadıım en garip sorun da çözüldü. 2 saatte anca bi müşteri temsilcisine bağlanabildiğim için de turkcelli tebrik ediyorum X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Nasıl çözüldü anlatsaydın da başına gelen başka birisi olursa burdan öğrenseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 telefondan diil heralde Turkcell'den miydi sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Ya Turkcell'i aradım işte, çalışma yapılıyor ondan dedi. Hemen sonrasında arkadaşı arayabiliyodum. Ama neden tek bir numara tek yönlü bloke olur anlayamadım :/ Telefonda değildi yani sorun turkcelldeydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar