Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Sanırım yakında nwn'yi mobil telefonlarda da görmek mümkün olacak. PC'deki kadar etkileyici olmasa da yine de ilginç bir çalışmaya benziyor. İsteyenler aşağıdaki linklere bakabilir: Ön İnceleme Ekran görüntüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 uyduruk olmus biraz. ama cep telefonu oyunu. yilan dan iyidir :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ben cok begendim, su anda oyunun %85'i bitti kısa surede cıkıcak gibisinden bi şiy diyordu..umarım tamamlanır ilk alan da ben olurum..[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 normal nwn ye göre epey epey kotu ama n-gage yanı hehe ne beklenırkı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 efet şu anda basit gibi görünüo ama daha kısa bi süre önce bilgisayarda o tarz oyunlar oynuyoduk...[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar