Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Şimdi başlıkta belirttiğim gibi 2 sorundan şikayetçiyim. Biraz aradım ama istediğim tarzda bir topic bulamadım ben de yeni konu açayım dedim. Hemen anlatayım ne istediğimi: Şimdi bildiğiniz gibi kablonet in ban'i kalkmıştı icq dan. O zamanlar proxy olduğu için şimdikine nazaran daha rahat dosya gönderebiliyordum(yavaş oluyordu ama oluyordu) ancak ne zaman ban kalktı bu sefer sorun olarak karşıma xp nin firewall u geldi. Firewall u kapatın demeyin bana lazım oluyor çünkü çeşitli sebeplerden dolayı. O yüzden firewall u kapatmadan minik bir ayar yapmak istiyorum, bu nasıl olacak? nereye ne yazmak gerekiyor? *** Diğer sorun ise evde ethernet yoluyla 2 bilgisayar birbirine bağlı. Geçen gün bir oyun yükleyip arkadaşla multiplayer yapalım dedik ama ilk önce IPX tanımlanmamış dedi. Ben de 2 bilgisayara IPX protokolü tanıttım (kendi algıladı desek daha doğru olur) sonra tekrar denedik. Host o oldu mu ben görebiliyorum onu ama giremiyorum unknown error veriyor uzun bir süre bekledikten sonra. Host ben oldum mu o beni hiç göremiyor server list sekmesinde. Bunun için ne yapmak gerekir? İlginize teşekkürler efem.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 icq yu verirsen ikinci sorun için yardımcı oliyim simdi burdan yazınca anlaşılmıyor[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 hiçkimse bilmiyor mu cidden? özel msj atsana bana[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar